Virussen rammer endnu flere: Næsten 1500 er nu smittet i Danmark

23/03/2020

Christian Granhøj Skouboe

Antallet af smittede stiger. Foto: Shutterstock
Mandag stiger antallet af smittetede i Danmarke endnu en gang.

Mest læste i dag

Coronavirussen fortsætter sin spredning på tværs af Danmark. Mandg er der igen officielle tal for smittespredningen, der viser, at stadigt flere personer i Danmark er bekræftet smittet med corona.

Ifølge tallene fra Sundhedsstyrelsen, er 1.450 personer i Danmark nu bekræftet smittet. Det er en stigning siden søndag, hvor tallet var 1.395. Sundhedsmyndighederne arbejder fortsat med et stort mørketal, så man må desværre gå ud fra, at flere personer end de 1.450 er smittet. Mandag formiddag er der ikke udmeldt noget nyt om dødsfald. De tal afventer Sundhedsstyrelsen fortsat. 

Hele vejen gennem corona-krisen har Sundhedsstyrelsen også opgjort tallene fra Færøerne. Her er der mandag også endnu flere smittede. 118 personer på øerne er nu smittet. 

Virussen er nået til Grønland

Som noget nyt opgør styrelsen mandag også tal fra Grønland.

Selvom øen holdt ud længe, er coronavirus nu også kommet hertil. Derfor holder Sundhedsstyrelsen i fremtiden også hånd i hanke med tallene fra Grønland. 

I alt er 169 personer blevet testet for coronavirus på Grønland. Ud af disse er to personer bekræftet smittet med virussen. 

I hele verden er 305.275 mennesker indtil videre smittet. 12.942 er døde som følge af coronavirus. 

 

Anbefalet til dig