Vladimir Putin dropper tidligere elskerinde: Har fundet 39-årig 'Barbie' i stedet

Foto: Aynur Mammadov / Shutterstock.com
Foto: Aynur Mammadov / Shutterstock.com
Den russiske præsident Vladimir Putin har angiveligt droppet sin tidligere elskerinde, som han har erstattet med en 39-årig kvinde, som kaldes 'Barbie'.

Mest læste i dag

I mange år har der været rygter om, at Vladimir Putin har været i et forhold med den OL-medaljevinder Alina Kabaeva. Der har også længe været forlydender om, at de har fået børn sammen.

Sidste år var der rygter om, at deres forhold var gået i stykker. Nu ser det ud til, at Putin har valgt at kaste sin kærlighed over en anden kvinde. Efter sigende skulle der være tale om en yngre kvinde, som er ganske velkendt i Rusland.

Daily Star skriver, at flere ukrainske medier har rapporteret, at kvinden Ekaterina Mizulina er Putins nye elskerinde.

Her er der tale om en helt anden type kvinde end Kabaeva. Først og fremmest er hun yngre og ser markant anderledes ud. Hertil er hun også en mere offentlig person, der har egne profiler på de sociale medier.

Dette er noget, der står i meget skarp kontrast til den mørkhårede tidligere gymnast, som ikke var aktiv på de sociale medier. Desuden gik der ofte flere måneder, uden at hun blev set i offentligheden.

Foto: Instagram

Mizulina har stået i spidsen for at bekæmpe indhold på nettet, der går imod krigen i Ukraine. Desuden er hun også stor tilhænger af en anti-LGBT-lovgivning i Rusland. Dette skulle gøre hende til et 'perfekt match' for Putin, lyder det fra en ekspert.

"Hun falder absolut i Putins smag. Barbie. Det har altid passet ham. Hun ligner endda meget hans passion, som er mor til hans datter, Svetlana Krivonogikh," siger direktør for Sitting Rus' Foundation, Olga Romanova, til Parlament.ua.

"Hun er helt ens i forhold til udseendet. Hun har traditionelle værdier, ligesom Alina Kabaeva. Men af en eller anden grund er der ingen familie."

Foto: Instagram

"Det handler ikke om nye favoritter, men at Putin har råd til alt. Han er ligeglad med, hvad vælgerne synes om det, for der er ingen vælgere. Der er undersåtter. Og han ved, at han aldrig kommer til at dø. Det er meget skræmmende."

Kvinden er datter af den russiske senator Yelena Mizulina, og det er derfor. Det er derfor hun har fået en meget profileret rolle og er direktør for Ruslands Association of Internet Industry Market Participants Safe Internet League.

Ifølge Romanova er den 39-årige 'dum og talentløs' og ville ikke have et job, hvis det ikke var for hendes mor.

Anbefalet til dig