Vladimir Putin har bizart skønhedsritual: Bader i blod

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Vladimir Putin har en meget bizar løsning på, hvordan man stopper med at ældes. Han bader nemlig i blod.

Lige nu læser andre også

Den russiske præsident er tilsyneladende villig til at forsøge lidt af hvert for at holde sig selv ung. Blandt andet bader han i blod, der kommer fra gevirer fra sibiriske kronhjorte, skriver det britiske medie Daily Star.

Den brutale praksis menes at forbedre mænds libido. Hertil skulle blodet også hjælp med at modarbejde, at man kommer til at se ældre ud med tiden.

"Det er ikke et stof. Det er mere et tilskud. Men det gør vores immunforsvar stærkt, helbreder kroppen og giver os styrke - især mænds libio," lyder det fra Ludmila Korotkhih, der er hjorteopdrætter.

Ganske vist kunne Vladimir Putin fredag fejre, at han er fyldt 70 år, og åbenbart har han gjort brug af blod fra til at sikre, at han opretholder et yngre udseende.

Til trods for dette, har der dog været mange meldinger om, at den russiske præsident er syg, og at han potentielt ikke har lang tid at leve.

Der har blandt andet været en lang række rygter om, at han skulle have enten kræft eller Parkinsons sygdom.

Ifølge professor Anthony Glees, der er ekspert i europæiske anliggende hos University of Buckingham, at den russiske præsident kan ende med at blive fordrevet for magten - og at han måske ikke lever lang tid nok til at kunne fejre sin næste fødselsdag.

Det er naturligvis de færreste, der har sendt en hilsen til Vladimir Putin i anledning af, at han er fyldt 70 år. En af dem, der har gjort det, er den nordkoreanske diktator Kim Jong-un.

"Rusland forsvarer pålideligt statens værdighed og dens grundlæggende interesser mod udfordringerne og truslerne fra USA og dets vasalstyrker," skulle der havet stået i brevet ifølge den nordkoreanske avis Rodong Sinmun.

"Sådan virkelighed er utænkelig uden jeres fornemme lederskab og stærke vilje," lød det også i brevet fra Kim Jong-un.

Anbefalet til dig