Vladimir Putin skal være far igen som 69-årig: Gymnast-elskerinde gravid med datter

Af: Naja Radik

|

10/07/2022

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den russiske præsident Vladimir Putin er angiveligt klar til, at tilføje endnu et barn til sin klan, da den olympiske guldvindende elskerinde Alina Kabaeva er gravid igen.

Lige nu læser andre også

Vladimir Putin skal indstille sig på, at bliver far til endnu et barn med sin tidligere gymnast elskerinde. Det skriver Daily Star.

På trods af, at han er 69 år gammel og leder en brutal invasion af Ukraine, har tyrannen angiveligt fundet tid til, at gøre elskerinden Alina Kabaeva gravid for tredje gang. 

Parret rygtes, at allerede have to børn, men forbereder sig nu på, at tilføje en datter til deres klan. 

Den tidligere KGB-officer siges, at være mindre glad for nyheden og mumlede angiveligt: 

“Jeg har nok børn, som det er, og havde døtre nok for længe siden.”

Den olympiske guldvindende rytmiske gymnast Kabaeva, er længe blevet beskyldt for, at have en familie med den russiske præsident, selvom hun er meget hemmelighedsfuld om deres forhold. 

I 2015 hævede rapporter, at hun fødte en søn på en privat klinik i Schweiz, før hun fik tvillinger i Moskva fire år senere.

Hun kan prale af et stærkt pro-Kreml medie imperium og er en stor berømthed i hele Rusland.

Den russiske fotograf Mikhail Korolov har tidligere beskrevet hende som “fuld af sex”, efter at han havde taget billeder af hende på et shoot.

Vesten har allerede smækket hårde sanktioner mod den 39-årige for hendes involvering i den brutale despot.

Private Putin har ikke offentligt bekræftet, hvor mange børn han har, men hans mest kendte døtre fra ekskonen Lyudmila Ocheretnaya, har en ret høj profil.

De omfatter akademiker og forretningskvinde Maria Vorotsova på 37 og den tidligere danser Katerina Tikhonova på 35.

Men selvom diktatoren stadig får børn, sår hans meget omtalte anfald af dårligt helbred tvivl om, hvor længe Putin vil være i live, til at se sin nyfødte vokse op.

Tyrannen kunne knap nok holde hovedet oppe under et møde med sin forsvarsminister Sergei Shoigu tirsdag. 

Hans slanke ansigt er nu blevet erstattet af et oppustet udseende, og eksperter har spekuleret over Putins brug af steroider til behandling af kræft i skjoldbruskkirtlen.

Anbefalet til dig