Vlado viser lønsedlen frem: Så mange penge tjener han

Af: Lucas Andreas

|

11/06/2024

Nyheder
Foto: Pressefoto
Foto: Pressefoto
Vlado har medvirket i 'Politijagt' gennem mange sæsoner.

Mest læste i dag

Med succes følger ofte penge.

Det gælder også i medieverdenen, hvor de store tv-personligheder tit kan hæve pæne summer ud af banken, når lønnen tikker ind.

På trods af dette er det dog ikke særligt ofte, at de danske seere får lov til at høre specifikke tal på, hvad de kendte personer tjener hver måned. 

Det skyldes, at økonomi ofte er et tabubelagt emne, men i det nyeste afsnit af podcasten 'Linse & Vlado - På kanten' bryder den ikoniske politimand Vlado Lentz med konventionerne og deler åbent ud om sin løn og økonomiske situation.

Vlado Lentz er efterhånden et kendt ansigt i den danske TV-verden. Han er kendt fra TV-programmet 'Politijagt', som mange danskere har fulgt med i gennem årene. 

Selvom man måske havde en forestilling om, at Vlado tjente utallige penge på disse optagelser, så afslører han nu sin egentlige løn.

Han tjener en fast månedsløn som politimand. Med en slutløn på lidt over 40.000 kroner om måneden er hans indkomst som tv-stjerne langt fra de beløb, mange måske forestiller sig: "Folk tror ofte, at jeg er godt ved muffen, fordi jeg er tv-stjerne, men det er slet ikke rigtigt," forklarer Vlado i podcasten.

Vlado understreger, at de optagelser, der laves i Danmark, sker i arbejdstiden, og derfor modtager han ingen ekstra betaling for dem. Hans arbejde som politimand betyder, at han ikke kan tage imod vederlag for optagelserne.

"Alle de optagelser, der er lavet i Danmark, der tjener jeg et stort nul, for jeg er jo på arbejde som politi," siger han og fortsætter: "Når vi er ude at rejse og lave de forskellige programmer, så får jeg kompensation for den tid, jeg bruger, for jeg er jo nødt til at bruge min ferie og mine fridage osv., og der synes jeg, det er rimeligt, at de kompenserer 14 dages ferie. Men det svarer stort set til, hvad jeg ville tjene, hvis jeg var på arbejde."

Ekstra indkomst

Udover sit arbejde og tv-optagelserne tjener Vlado også penge ved at holde foredrag. Han gør det dog klart, at denne indkomst heller ikke er en stor indtægtskilde.

Det er ikke første gang, at Vlado taler om sin løn. På den populære app TikTok har Vlado førhen delt en video, hvor han på humoristisk vis svarer på, om han tjener mange penge.

Du kan se videoen her:

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig