Voldsomt uheld inden Vild med Dans-premiere

29/9/20 09:15

Sarah Steenfeldt

Sidste år dansede Mikkel Kessler sig ind i danskernes hjerter, sammen med dansepartneren Mille Funk. Foto: Henrik Ohsten/TV 2
På fredag skydes den 17. sæson af Vild Med Dans i gang. Men her kort inden premieren, har en af danserne været involveret i et blodigt uheld.

Det er danseren Karina Frimodt som er kommet galt afsted. På hendes Instagram-profil har hun delt et selfie, hvor man kan se at hun har fået flere sting ved øjenbrynet.

Det er et sammenstød med danse-kollegaen Silas Holst, som har resulteret i det blodige uheld. De to arbejder nemlig sammen på forestillingen ‘dirty Dancing’ hvor de to stødte hovederne sammen. Det skriver Se og Hør. 

Det betød af Karina Frimodt fik slået hul på øjenlåget, tæt ved sit øjenbryn og måtte en tur på skadestuen. 

For ivrig i kampens hede 

“Mandagen startede ellers helt vildt dejligt med en gennemspilning på Dirty Dancing og så videre til træning med min skæppe skønne dansepartner til Vild med dans. Tilbage til gennemspilning af Dirty Dancing hvor der skulle filmes og fotograferes, blev Silas og jeg nok lige ivrige nok i kampens hede og endte med at nikke hinanden en skalle i ‘Do you love me’- dansen (så meget love var måske lige i overkanten). Afsti afsted med mig på skadestuen, så jeg kunne blive lappet sammen og så endte den aften og for Frimodt. Velkommen tirsdag”. Skriver Karina Frimodt på sin Instagram-profil, sammen med et billede af det sammensyede øjenlåg.

Det er dog ikke noget som har taget modet fra den 42-årige skønhed, som i dette års sæson skal danse med skuespilleren Skuespiller Janus Bakrawi. Silas Holst skal også danse i dette års sæson, han skal danse med Skuespillerinde Nukâka Coster-Waldau.

Vild med dans har premiere på fredag den 2. oktober kl.20 på TV 2.