Vred mand væltede en palle vin i Føtex: Hvad han så gjorde var endnu mere uventet

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Manden væltede en palle vin i rent raseri.

Mest læste i dag

Danske dagligvarebutikker er normalt kendt for deres rolige og rutineprægede atmosfære, men i nogle tilfælde tager tingene en uventet drejning. 

Tirsdag klokken 11.04 var ingen undtagelse, da en mand i Føtex på Prinsessegade valgte at udtrykke sin utilfredshed på en usædvanlig måde.

Det skriver Fredericia Dagblad.

En palle med vin blev pludselig væltet ved kasselinjen, og situationen, der virkede som en isoleret hændelse, forbliver mystisk. 

Det forbliver altså uklart, om manden havde en usædvanlig dårlig dag, der fik vreden til at kulminere netop i Føtex, da historien afslører dog ikke årsagen til denne uventede hændelse.

Trods den voldsomme handling bevarede manden en vis form for civil opførsel, som var ganske uventet hans tidligere handling taget i betragtning.

Efter at have forårsaget ravage ved kasselinjen bevægede han sig artigt hen til selvscannings-området. Overraskende nok scannede han sine varer og betalte for dem, som om intet var hændt. 

Herefter forlod han butikken, og da politiet ankom til stedet, var han allerede sporløst forsvundet.

Selvom episoden angiveligt opstod ud af ingenting, forsikrer Keld Schou fra Sydøstjyllands Politi, at de vil gøre en indsats for at identificere manden.

Det forbliver et mysterium, hvorfor manden valgte at vælte en palle med vin i Føtex denne tirsdag formiddag.

Mens politiet arbejder på at opklare sagen, kaster episoden lys over de bizarre øjeblikke, der lejlighedsvis kan udspille sig i selv de mest rolige dagligvarebutikker.

Anbefalet til dig