Weekendens millionvinder har endnu ikke meldt sig: Har købt Lottokupon i denne Meny

Af: Lucas Andreas

|

11/03/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En heldig dansker er blevet millionær på en indkøbstur i Meny.

Mest læste i dag

Det har været en solrig forårsweekend, men for tre heldige danskere var det ikke kun solen, der varmede behageligt. Tre steder i landet sidder nemlig heldige Lotto og Eurojackpot spillere, som i weekenden ramte plet med deres kuponer.

Weekendens første heldige dansker har spillet med i fredagens trækning af Eurojackpot på en kupon, som er købt i Meny i Bagsværd. Den glade vinder har endnu ikke meldt sig hos Danske Spil, så hvis du kender en, der spiller Eurojackpot i Bagsværd, så prik lige til ham eller hende, så pengene kan blive udbetalt.

”Det er en fornøjelse at dele gevinster ud til glade danskere, og vi bliver i Danske Spil glade hver eneste gang, der bliver vundet en gevinst i vores lotterier. Også selvom det sker hver evig eneste uge. Når man vinder et stort beløb hos os, står vores særlige rådgivere klar til at sikre, at man får en god start på det nye kapitel i tilværelsen som millionær – eller mangemillionær,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil, som står bag Lotto og Eurojackpot.

Hele tre nyklækkede millionærer

Vinderen fra Bagsværd er dog ikke den eneste vinder, som fik lidt solfregner i weekenden.

For som sædvanligt blev der udtrukket to nye millionærer ved ekstratrækningen 'Millionærchancen'. Millionærchancen garanterer, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kr. De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige af ugens spillede rækker – uanset om der er gevinst på rækken. Og aftenens to vindere af Millionærchancen har denne gang to ting til fælles: De har begge spillet med via deres mobiltelefoner, og de kommer begge to fra Fyn.

Danske Spil har endnu ikke talt med vinderne, men ønsker dem alle tre et kæmpestort tillykke.

Eurojackpot Vindertal, 8. marts:

2,11,17, 23, 49

Eurojackpot, stjernetal, 8. marts:

4, 12

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig