Wozniacki vender tilbage: Overrasker med nyt job

04/03/2020

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Shutterstock
Den tidligere verdensetter Caroline Wozniacki kaster sig frygtløst ud i en ny udfordring med hele familien i et nyt program til Dplay og Kanal 5.

Mest læste i dag

Caroline Wozniacki var en af verdens bedste tennisspillere, da hun stoppede sin flotte karriere i januar. Ægtemanden David Lee har haft en storslået karriere i NBA og vandt blandt andet NBA-mesterskabet med Golden State Warriors.

Og selvom det verdenskendte ægtepar allerede har oplevet mere, end de fleste kunne drømme om, har de takket ja til et nyt og udfordrende eventyr. En udfordring af de helt store for hele familien. Den slags, hvor der er stor sandsynlighed for, at pulsen kommer helt op i det røde felt. Caroline Wozniacki, David Lee, far Piotr, bror Patrik, mor Anna og svigermor Susan Lee skal nemlig bestige et af verdens mest berømte bjerge.

"I programmet kommer vi både til at følge familien tæt i tre uger – både i forberedelserne til den enorme udfordring, der venter forude, hvor tre anerkendte eksperter presser dem ud i ekstremerne, og på turen hele vejen op ad bjerget. Vi er både stolte og glade for, at fam"ilien Wozniacki har sagt ja til dette projekt, der absolut ikke bliver en badeferie, men som kommer til at koste både blod, sved og måske også tårer, siger programdirektør hos Discovery Networks Danmark Pil Gundelach Brandstrup og tilføjer:

Caroline Wozniacki har i mange år været familiens centrum på grund af sit helt unikke talent. Men denne vilde udfordring er noget, de skal gennemføre som familie. Hun tror, det uden tvivl er en bedrift, som de alle vil lære noget af:

"Først og fremmest synes jeg, det er rigtig fedt, at vi kan gøre det her som familie. Patrik, David, min mor og far og Davids mor er med. Det betyder, at vi sammen får en oplevelse for livet. Jeg tror, at jeg kommer til at lære mig selv meget bedre at kende, og jeg er overbevist om, at det samme gælder resten af familien. Jeg tror også, at vi alle kommer til at lære mere om hinanden i de her tre uger," siger Caroline Wozniacki.

Med et team af garvede eksperter - såkaldte guruer - i ryggen er optagelserne til programmet allerede begyndt.

Familiens kuldetolerance skal hærdes af den hollandske kuldeguru Wim Hof, de skal lære at kontrollere deres åndedræt af den legendariske, danske, firedobbelte verdensmester i fridykning, Stig Severinsen, og en shaolin-munk skal lære dem at håndtere smerte.

"Det bliver rigtig spændende at møde de tre guruer, som vi kan lære ekstremt meget af. Jeg glæder mig vildt meget," siger Caroline Wozniacki.

David Lee ser blandt andet frem til at opleve, hvordan hele familien samarbejder på den vanskelige opgave, som de står foran:

"Jeg er spændt på at skulle lære fra tre af verdens mest interessante mennesker og udfordre mig selv til at presse mine grænser. At bestige bjerget er på min ‘bucket list’, og jeg er sikker på, at det bliver meget udfordrende. Jeg er spændt på at se, om vi kan nå toppen. Under alle omstændigheder er jeg sikker på, at det nok skal blive underholdende."

I programmet får seerne et helt unikt indblik i familien Wozniacki, som i mange år har været i mediernes søgelys. Programmet handler ikke kun om, at de skal overvinde denne enestående udfordring som familie. Det handler i lige så høj grad om deres udvikling som familie og som individer.

"Jeg glæder mig meget til turen. Det bliver noget helt andet. Nu skal jeg lige huske at tælle til ti, inden jeg siger noget. Det er jo noget andet at tale til en atlet i forhold til at tale med sin familie. Jeg ser frem til at tilbringe tiden med dem på en mere familieagtig måde," siger Piotr Wozniacki.

Også Patrik og Carolines mor, Anna, ser frem til turen, som hun kalder for den største udfordring, de som familie kan blive udsat for.

"Vi elsker at blive udfordret og dette er den største fysiske udfordring vi som familie kommer til at stå over for og vi er klar til den."

Du kan følge Wozniacki-familiens vilde eventyr på Dplay og Kanal 5 senere på året.

 

Anbefalet til dig