X Factor-dommer med trist besked: "Det er simpelthen så ærgerligt"

01/12/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Nu deler den populære dommer en trist besked.

Mest læste i dag

Lørdag aften fyrede 2000 personer den af til koncert med dj og X Factor-dommer Martin Jensen. 

Desværre er det nu efter koncerten blevet bekræftet, at der er fundet et smittetilfælde med coronavarianten Omikron. 

Det oplyser Styrelsen for Patientsikkerhed til DR.

Også Martin Jensen har delt den ærgerlige besked i en story på sin Instagram.

"Jeg blev her til aften orienteret af AKKC (Aalborg Kongres og Kultur Center, red.) om at der har været et tilfælde af Omikron til koncerten i lørdags. Det er simpelthen så ærgerligt og jeg håber, at den smittede kommer sig hurtigst muligt," lyder det fra Martin Jensen tirsdag aften.

"Jeg har fuld tillid til, at AKKC har opfylldt alle krav om sikkerhed, tjek af vaccinepas osv. Så det er vildt ærgerligt, at der alligevel er konstateret smitte. Sikkerhed har højeste prioritet hos mig og mit team, og jeg vil følge sagen tæt de kommende dage," lyder det afslutningsvist fra dj- og X Factor-dommeren. 

Martin Jensen vil også være at finde blandt dommerne i dette års X Factor. Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Bør testes

Vicedirektør Birgitte Drewes siger til DR, at vedkommende er blevet bekræftet positiv med Omikron i går (tirsdag red.).

"Det vigtige er, at folk bliver testet hurtigst muligt i dag og igen i overmorgen, og de skal være særligt opmærksomme på symptomer. Og hvis de har symptomer, skal de lade sig isolere og blive PCR-testet," lyder det fra Birgitte Drewes som også tilføjer, at har man ikke symptomer er en kviktest fint. 

Derudover har Aalborg Kongres og Kultur Center også opfordret alle der befandt sig til koncerten til, at blive testet onsdag og fredag denne uge.

Har man ikke symptomer, er en kviktest tilstrækkelig, siger Birgitte Drewes.

Aalborg Kongres og Kultur Center opfordrede også tirsdag alle, der var til koncerten, til at lade sig teste onsdag og fredag.

Martin Jensen var med som dommer i X Factor for første gang sidste år, hvor især hans venskabelige drillerier med kollegaen Thomas Blachman blev bemærket. 

I år udgør han endnu en gang en del af dommertrioen, der i år består af Martin Jensen, Thomas Blachman og Kwamie liv der i år for første gang indtager dommerstolen i det populære program. 

Anbefalet til dig