‘X Factor’-stjerne forsvundet - Nu er druknet lig fundet

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Politiet bringer en foruroligende forudsigelse

Mest læste i dag

Den tidligere X Factor-deltager Levi Davis frygtes at være druknet i en havn i Barcelona efter en fest. Det fortæller politiet nu til Levi Davis' sønderknuste familie ifølge mediet The Sun.

Hans ulykkelige mor, Julie Davis, fortæller, at politiet har fortalt hende, at de nu mener, at en mand, der blev rapporteret druknet i den store havn, desværre var hendes søn.

Den talentfulde sanger havde en strålende fremtid foran sig, da han forsvandt for næsten seks måneder siden i Barcelona den 29. Oktober.

Politiet har været meget fåmælte om den forsvundne sanger fra Birmingham, England, hvilket længe har efterladt familien i en søgen efter svar.

Den mystiske sag har ført til flere teorier, herunder at Levi måske er druknet i Barcelona eller endda frivilligt er forsvundet.

Den mest fantasifulde teori handler om, at han blev jagtet af en somalisk bande på grund af en gæld på 100.000 pund.

Men politiet synes nu overbeviste om, at Levi forsvandt under overfladen i havnen efter at have besøgt The Old Irish Pub og Hard Rock Cafe den skæbnesvangre aften sidste år.

Fire besætningsmedlemmer på et krydstogtskib, der lagde til kl. 6.30 om morgenen dagen efter hans forsvinden, fortalte efterforskere, at en mand i nød havde samme lyse trøje på, som Levi havde, da han forsvandt.

De påstår, at manden råbte om hjælp flere gange på engelsk.

En redningskrans blev kastet ned til ham uden held, og senere blev eftersøgningsaktioner fra politiet og kystvagten indstillet, da man ikke kunne en krop.

Det eneste spor af af X Factor-deltageren, der nogensinde er fundet - er hans pas - som dukkede op 20 dage efter, at han forsvandt i Barcelona-havnen.

Efterforskerne siger, at Levi's mobiltelefon - som ikke er blevet brugt siden hans forsvinden - sidst blev registreret tæt på havnen.

Levi er stadigvæk ikke fundet, men politiet er altså overbeviste om, at X Factor-deltageren, er druknet.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Golden retriever får skældud af sin ejer: Videoen med hundens reaktion er gået viralt Den lille vovse tog skideballen med manér - og nu deler ejeren reaktionen

Anbefalet til dig