"X Factor"-vinder scorer 20 år ældre dansk filmstjerne

06/07/2022

Mathias Busekist

Foto: Ritzau Scanpix
De stod frem som kærester på årets Roskilde Festival.

Mest læste i dag

Skuespilleren Johannes Lassen, der har medvirket i tv-serierne "1864", "Bedrag" og "Gidseltagningen", mens han endvidere har haft en bærende rolle i film som "Shorta", har uden tvivl slået sit navn fast hertillands.

Kærligheden er dog en anden historie. Lassen har tidligere været sammen tv-journalisten Miriam Kidde Christensen, som han har sønnen Leo sammen med.

Men nu har han fundet sin eneste ene i form af den 20 år yngre sangerinde Jasmin Dahl, som han spillede over for i musicalen "The Bodyguard" i efteråret 2020.

Og ifølge Se og Hør stod de frem som kærester, da de fangede dem til årets Roskilde Festival.

"Du skal møde min nye kæreste," kom det fra Jasmin Dahl, som efterfølgende fandt sin adonis frem.

Mange vil kunne nikke genkendende til at have hørt Jasmin Dahl synge i X Factor, da hun deltog i formatets syvende sæson, der blev sendt tilbage i 2014.

Hun kunne ikke nå hele vejen som solist, hvorfor Thomas Blachman i stedet satte hende sammen med Anthony Lopez, som hun sammen med udgjorde duoen Anthony Jasmin.

Den selvsamme duo, der formåede at synge sig hele vejen til en førsteplads - endda som den første gruppe nogensinde.

Johannes Lassen fik sit helt store gennembrud efter at have medvirket i DR-dramaet "1864", men han er også kendt for sin portrættering af Kent Nielsen i "Sommeren '92".

Anbefalet til dig