Yderst populær dansker gør det igen: Skal være vært i spritny programserie på DR

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hun har før været vært på DR, og nu skal hun være det igen.

Mest læste i dag

I sin nytårstale den 1. januar lagde statsminister Mette Frederiksen vægt på både kongelig hyldest og en markant ændring i fertilitetsbehandlingen.

Mens dronning Margrethe blev hædret, kunne danske kvinder og par glæde sig over nyheden om gratis fertilitetsbehandling for deres andet barn.

Det skriver SE og HØR.

Den 37-årige skuespillerinde Stephania Potalivo, der blandt andet er kendt fra "Jagtsæson", delte sin personlige forbindelse til emnet på Instagram, hvor hun har over 324.000 følgere.

Hun og hendes mand, Nils-Petter Bro, der er medejer af Madklubben, er i øjeblikket i fertilitetsbehandling. Stephania Potalivo beskrev oplevelsen som en rejse fyldt med "op- og nedture, uvidenhed, frustrationer og usikkerhed."

Man skal heller ikke tage fejl af, hvor personligt engageret hun er i emnet, da hun medvirker i et nyt DR-program, der kaster lys over fertilitetsbehandlinger i Danmark:

"Og på den baggrund har jeg det sidste halvandet år arbejdet på at udvikle og været med til at producere en ny programserie til DR1, hvor jeg bla undersøger de mange muligheder, vi danskere har for at få børn", skriver hun og fortsætter:

"Programserien får premiere i uge 7, og jeg glæder mig helt utroligt meget til, at I skal se det, for mit store ønske med programmet er, at det forhåbentlig er med til at gøre os allesammen klogere på hvad det rent faktisk vil sige at være i fertilitetsbehandling. Både de behandlingsmuligheder der er, men også hvordan det kan være mentalt og følelsesmæssigt at være i."

Nyheden om gratis fertilitetsbehandling er et stort skridt for mange par som Stephania Potalivo og Nils-Petter Bro, der har været sammen siden 2016.

Denne politikændring afspejler en øget anerkendelse af de udfordringer, som mange danskere står over for i deres forsøg på at stifte familie.

Du kan læse hele DR-værtens opslag herunder.

Anbefalet til dig