YouSee deler stor nyhed: Over 100.000 kunder har allerede gjort det

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu er der nyt fra YouSee.

Mest læste i dag

Når Caroline Wozniacki og Holger Rune i dag går på banen sammen i Boxen i Herning for at spille mix double, er der ikke kun tale om, at de to største danske tennisstjerner for første gang stiller op sammen på dansk jord.

Kampen skyder også en fantastisk sportssommer i gang.

Og den vises på Kanal 5, som alle YouSees tv-pakkekunder fra i dag automatisk har inkluderet i Grund-, Mellem- og Fuldpakken mens YouSee Play kunder kan tilvælge den i YouSee Play universet.

Med i alt otte nye kanaler fra Warner Bros. Discovery tilgængelige fra 11. juni – og streamingtjenesten Max inkluderet siden 21. maj – er der masser af muligheder for at få alle de store sportsøjeblikke med.

Sådan skriver YouSee i en pressemeddelelse.

Interessen for at se Wozniacki og Rune og de andre kommende, store begivenheder - EM, Tour de France, Superliga, OL mm. - er da også massiv: 

”Vores ambition er at kunne tilbyde det vigtigste og mest efterspurgte indhold på tværs af tv-kanaler og streamingtjenester, og det gælder i særlig grad alle de store sportsoplevelser, der samler danskerne om skærmene.  Derfor er vi superglade for, at vores kunder i dag har fået adgang til otte nye kanaler, og vi oplever meget stor interesse for dem - særligt med den sportssommer, der bliver skudt i gang i dag,” siger Christian Morgan, CEO i YouSee.

Over 100.000 har søgt information om de nye kanaler

Den store interesse for de nye kanaler ses bl.a. på yousee.dk/nye-kanaler, hvor over 100.000 kunder har været inde for at læse mere om hvilke otte kanaler, der nu flytter ind hos YouSee heriblandt Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Eurosport 1 og 2.

”Vi er begejstrede for at kunne tilbyde så mange danskere, så komplet et udvalg af sportsbegivenheder, som vi kan nu, så danskere kan se, dele og tale om endnu flere store øjeblikke - både den vilde sportssommer, vi går i møde samt de mange danske og internationale serier, film, reality og dagsordensættende dokumentarer, vi kan samles om foran skærmen,” uddyber Christian Morgan.

Overblik over de nye kanaler

 • De otte nye kanaler, der er tilgængelige fra i dag den 11. juni er Kanal 4 og 5. 6’eren, TLC, Eurosport 1 og 2 samt Discovery og Investigation Discovery.

 • Alle otte kanaler vælges i YouSee Play, som byder på fuld valgfrihed og masser af fleksibilitet. Alle med Grund-, Mellem- og Fuldpakken får Kanal 4 og Kanal 5, og de resterende seks kanaler kan tilvælges af Bland Selv-kunder.

 • Samtidig har den nye streamingtjeneste Max været tilgængelig siden 21. maj i YouSee Play og Bland Selv, hvor man kan vælge mellem varianterne Max Standard og Max Standard + Sport, som er inkl. Eurosport 1 og 2.

 • Mere info om de nye kanaler og muligheder på yousee.dk/nye-kanaler

Overblik over sommerens store sportsbegivenheder

 • 11. juni:
  Wozniacki/Rune vs. Svitolina/Maonfils: Kanal 5.

 • 14. juni – 14. juli:
  EM i fodbold: DR1, DR2, TV2, TV2 Sport, TV2 Sport X, DRTV, TV2 Play

 • 29. juni – 21. juli:
  Tour de France: TV2, TV2 Play, Eurosport 1, Max

 • juli – 14. juli:
  Wimbledon: DR1, DR2, TV2 Sport X, DRTV, TV2 Play

 • 21. juli - :
  Superliga: TV2, TV2 Sport, TV2 Sport X, TV2 Play 3 Max, 3+, 3 Sport, V Sport Ultra HD

 • 26. juli – 11. august:
  OL: DR1, DR2, DRTV, TV2, TV2 Sport, TV2 Sport X, TV2 Play, Eurosport 1, Eurosport 2, Max.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig