YouSee med historisk nyhed: Nu bliver det muligt i Danmark

Foto. YouSee

YouSee vil vinde deres tabte kunder tilbage efter den store 'tv-krig' og det vil de forsøge at gøre med et helt nyt koncept, som aldrig før er set i Danmark.

Kabler er grimme at kigge på, og hvis man både har fjernsyn, tv-boks og måske en konsol eller to, så vil ens væg typisk være fyldt med kabler.

I en snarlig fremtid kan dette dog undgås, hvert fald hvis man ynder at blive kunde hos YouSee.

Læs også

Lægerne blev overraskede - Nyfødt går viralt

YouSee teaser nemlig, at de i efteråret åbner op for deres første udgave af YouTv, som bliver en ny streamingtjeneste, der både samler TV og streaming i en app.

“I dag foretrækker mange danskere at se deres underholdning via forskellige streaming-apps i stedet for en traditionel tv-pakke. Derfor har vi designet en fleksibel tv- og streamingtjeneste, YouTv, til netop disse brugere, som vi glæder os til at lancere efter sommeren”, fortæller Jacob Mortensen, direktør for YouSee ifølge Recordere.dk.

For første gang bliver det muligt i Danmark

Helt konkret så vil det være muligt via en app, at kunne se tv, men også benytte sig af diverse streamingtjenester under samme app. Det hele er således samlet, og det er altså første gang, at det kan lade sig gøre i Danmark.

“Det er første gang, det bliver muligt i Danmark, at man, lige meget hvor man bor eller opholder sig, blot skal downloade en app og herefter med det samme frit kan vælge mellem de mest foretrukne tv-kanaler og streamingtjenester samlet på en helt enkel og fleksibel måde,” fortæller YouSee-direktøren.

YouTv forventes først at være klar til efteråret, men allerede efter sommeren vil der blive lukket op for brugere til en betaversion, så folk kan få lov til at afprøve det og komme med deres feedback.

Tjenesten vil være tilgængelig via chromecast, computer, smartphone og tablet, mens der på længere sigt også vil være mulighed for at benytte appen via smart-tv samt Apple TV.

Læs også

Grimt trafikuheld: Fire personer involveret

 

 

Læs også