Dansk stjerne besøger Vejle: Spiller sin første akustiske intimkoncert nogensinde (Opdateret: aflyst grundet coronavirus)

Siden han slog igennem med gruppen Rockers By Choice har Cheif 1 været fast inventar i den danske musikbranche.

Mest læste i dag

Opdateret:

Arrangementet er desværre aflyst for at sænke spredning af coronavirus. Arrangørerne oplyser til Vejle24, at man retter sig efter regeringens anvisninger og derfor aflyser arrangementet. Når virusudbruddet er ovre og en ny dato er sat, så vil du kunne læse det her på siden. 

--------------------------------------------

De fleste danskere kender Lars Pedersen. Det er dog de færreste, der bruger det navn. Danskerne er kommet på kælenavn med den succefulde musikproducer, der er kendt i hele kongeriget som Chief 1. 

Siden han slog igennem som en af de første grupper, der tog det danske sprog til sig og rappede på dette istedet for engelsk, har Chief 1 stået både foran og bagved mikrofonen. Han har opnået stor succes som både sangskriver og producer. På listen over meritter kan han bl.a. prale af, at en sang - som Cheif 1 har skrevet - tre gange er endt øverst på sejrsskamlen ved det danske Melodi Grand Prix. 

I 2017 udgav han sit første soloalbum "Slip". Denne udgivelse var første gang, at Cheif 1 stod alene i rampelyset. 

Første akustiske intimkoncert nogensinde

Soloalbummet blev en stor succes og nu drager Cheif 1 fra København og til Vejle, hvor han skal spille sin første akustiske intimkoncert.

Det sker, når han 21. marts træder op på scenen i Drømmenes Teater hos Panayotis. Aftenen er arrangeret af Engkjær Promotion sammen med Best of Vejle og Panayotis Brudekjoler. 

Her er lagt op til en lørdag aften, hvor god mad og drømmer om fremtiden går hånd i hånd med Cheif 1s gode musik. Udover musikeren byder aftenen også på et foredrag om Vejles tour-drømme. 

Direktør og tidligere professionel cykelrytter Alex Pedersen vil fortæller de fremmødte om Vejles ambitioner som startby, når Tour de France næste år besøger Vejle. 

Du kan se programmet for aftenen her:

  • 18.15 Velkomst v/ Karina Engkjær og Michael Panayotis
  • 18.45 Vejle som Tour-startby v/ direktør, Alex Pedersen
  • 19.00 Middag med dertil hørende drikkevarer
  • 20.30 Danmarkspremiere: CHIEF 1 intim-koncert
  • 21.30 Baren åbner
  • 01.00 Tak for i aften

Billetter til aftenen koster 665,00 og kan købes lige her. 

 

Anbefalet til dig