Frederiksberg bugner med lækre brunchsteder

01/12/2019

Kasper

Er du på udkig efter et lækkert sted at spise brunch på Frederiksberg, så læs med her.

Mest læste i dag

Sponsoreret indhold

For midt imellem bydelens mange butikker og store grønne områder findes et mekka af herlige brunchsteder som Mad & Kaffe på Frederiksberg, Café Vivaldi, Sokkelund Café og Brasserie samt andre restauranter og caféer, der serverer brunchmenuer, som vil få dine tænder til at løbe i vand.

Den mondæne bydel midt i København har masser af oplevelser at byde på, og ikke blot hvis man vil på sightseeing, men også kulinarisk. Dette kommer både frederiksbergerne til gode, men også københavnerne og alle dem, der lige slår et smut forbi ”byen i byen”. Frederiksberg bugner nemlig med lækre brunchoplevelser, og er man typen, der kan lide at slå vækkeuret fra i weekenderne eller bare få det bedste fra både morgenmads- og frokostbordet, så er der et super udvalg af caféer og restauranter, hvor man kan få alt, hvad brunch-hjertet begærer.

Mad & Kaffe: Hjertet på rette sted og økologi in mente

Et sted, man absolut ikke kan komme udenom, når det gælder brunch, er Mad & Kaffes restaurant på Frederiksberg, hvor hyggen og specialiteterne er i højsæde. Her bliver du budt på avocadomadder med citronmayo, saltmandler og karse. Røræg med sauterede bøgehatte. Økologiske smørcroissanter med frisk morgenjuice til – f.eks. lavet af gulerod, æble og ingefær. Lyder det godt? Så burde du besøge Mad & Kaffes hyggelige og uformelle hyggekrog lige ved Godthåbsvej, klos op ad den ny-indviede metrostation Aksel Møllers Have.

I Mad & Kaffes Frederiksberg-restaurant kan du vælge imellem dejlige retter skabt med hjertet på rette sted og økologien in mente, og selvfølgelig altid med en spand lækker, friskbrygget kaffe til. Mad & Kaffe åbner tidligt i weekenderne, tager imod bordreservationer, og så kan du også få din brunch to-go, hvis du hellere vil hjem og spise under dynen. Området omkring Mad & Kaffe byder på det autentiske Frederiksberg-liv og masser af butikker. Og hvis man vil spise sig styrke til shopping i timevis, så ligger Frederiksberg Centret kun et stop væk med metro.

Andre brunchsteder på Frederiksberg

Er man i bydelen for f.eks. at gå en frisk lørdags- eller søndagstur, og begynder maven at rumle, kan man fint tage forbi Sokkelund Café og Brasserie, der ligger på Smallegade, et stenkast fra indgangen til Frederiksberg Have. Her bydes man på mere traditionel brunch med f.eks. røræg, ost & skinke, pandekager, grød og meget mere, der hører sig en klassisk brunch til.

Alternativt kan man få en stor og dejlig brunch i Café Vivaldi, kun 100 meter fra Frederiksberg Centret. I Café Vivaldis store og fine restaurant kan du se, hvad du har shoppet og nyde, at brunch-kortet tilbyder forskellige menuer, alt efter hvor stor sulten er. Her kan du få Vivaldi Luksus Brunch, Brunch og Bobler, og Stor Brunch Buffet med eller uden bobler. Café Vivaldi er velegnet til bilisterne, for der er gratis parkering i nærheden, og når solen skinner, er der udendørsservering og god udsigt til en af Frederiksbergs mest levende gader.

Anbefalet til dig