Guide: Her får du Københavns bedste catering

18/2/20 23:02

Kasper

Vi kender alle det, at man skal være vært for en større eller mindre forsamling, og at man i den forbindelse skal stå med alt fra sjove indslag til lækker forplejning.

Sponsoreret indhold

Og selvom man i momentet sagtens kan overskue at skulle stå på mål for en lækker anretning og samtidig have overskud til at være til stede, er det bare altid en større udfordring end forventet.

Men til det er der heldigvis en løsning, der ikke involverer, at man skal stresse rundt dagene op til – nemlig catering. For selvom man måske gerne vil vise sine gæster, at man er ferm i et køkken, får man bare ofte et bedre – og i nogle tilfælde billigere – alternativ, hvis man lader professionelle om at lave maden og sammensætte menuen.

I artiklen her har vi fundet nogle af de lækreste cateringløsninger i Københavnsområdet – så du slipper for at være beskæftiget med madlavning hele aftenen.

Catering kan være billigere end at gøre det selv

Når man omtaler catering, er det altid med det afsæt, at det bliver en forholdsmæssig dyr fornøjelse sammenholdt med at lave maden selv. Men i mange tilfælde er dette faktisk ikke en realitet, men i stedet en fordom.

For i takt med at danskerne generelt er blevet glade for at anvende catering til deres værksskab, har konceptet udviklet sig til også at indeholde flere modeller med billig catering, man på ingen måde kan stå på mål for selv, hvis man ellers skulle lave det hele selv.

Denne udvikling hænger unægtelig sammen med, at man som cateringfirma har nogle unikke og meget specielle indkøbsmuligheder, man ikke har som privatperson. Men det har også sin begrundelse i, at vi danskere er blevet så kræsne med, hvad vi putter i munden, at et større køkkenarbejde vil involvere dyre, specielle råvarer, som gør det omkostningstungt.

Nye cateringmuligheder og -typer for alle og enhver

En anden ting, der gør, at catering er blevet så populært, er også, at man i dag kan få catering i alle afskygninger, hvor det førhen mere eller mindre var ret ensformigt. For hvor man tidligere havde en traditionel menu bestående af lækker, men forholdsvist almindelig cafemad, har man i dag mulighed for at vælge mellem stort set alt.

Det betyder også, man kan sammensætte menuer og serveringer med udgangspunkt i rigtig mange personlige præferencer – og skulle man have en eller flere i selskabet, der ikke er tilhænger af den traditionelle selskabsmenu, har man mulighed for at tilpasse og justere derefter.

Derudover er det en unik mulighed for dig som vært at præsentere nye ideer og koncepter ind i et helt almindeligt selskab, hvor diversiteten dermed bliver en del af underholdningen. Undersøg eksempelvis mulighederne for at prøve det veganske køkken – og udfordr dine gæster på det, der er så holdningspræget som til- eller fravalg af animalske produkter i sine fødevarer.

På den måde har du i hvert fald som vært mulighed for at lade menuen blive et omdrejningspunkt, der uden tvivl vil give dig som vært cadeau på lige fod med, hvad du ville få, havde du stået med det hele selv.