Hotel med vild konkurrence: Hold dit bryllup hos os uden at betale

Af: Per Broch

|

17/11/2020

Oplevelser
Foto: Shutterstock
Det kan være en stor udskrivning at blive gift. Alligevel vælger de fleste ikke at spare på noget, når den store dag kommer og derfor ender mange par med sekscifrede regninger.

Mest læste i dag

Det er ikke hver dag, at du får muligheden for at vinde en så stor præmie, som den Hotel Opus har gang i lige nu. Der er bare den hage, at skal du vinde, så skal du også giftes. For præmien er et bryllup med pomp og pragt. Kravet for at vinde brylluppet er, at du skal giftes i 2021 eller 2022. Herefter er den eneste lille ting, du skal gøre at fortælle Hotel Opus hvorfor netop du og din partner skal vinde brylluppet.

Hotel Opus i Horsens er et designhotel med udsigt til naturreservatet ved Nørrestrand. Du får derfor ikke bedre omgivelser, når du skal holde festen på din store dag. Festfaciliteterne er topmoderne, og der er plads til den helt store fest. Så hvorfor ikke placere festen her.

På hotellet er der 129 standardværelser, to juniorsuiter og en suite og der er masser af parkeringsmuligheder lige uden for døren.

Deltag i konkurrencen allerede nu

Gå ind på Hotel Opus' hjemmeside og læs mere om konkurrencen. Hvis du og dine gæster:

- En velkomstdrink
- Festlokale med pynt og dekorationer
- Fem-retters menu til gæsterne
- Vinmenu, der matcher maden
- Natmad
- Overnatning i brudesuiten for brudeparret

Skal du giftes eller kender nogen, der skal giftes, så del konkurrencen med dem eller deltag lige med det samme.

Konkurrencen har en værdi af 60.000 kroner.

 

 

Anbefalet til dig