I morgen genåbner ARoS

Oplevelser
Foto: Shutterstock
Efter mere end to måneders nedlukning kan ARoS endelig åbne dørene for publikum igen.

Mest læste i dag

Fra i morgen, fredag den 22. maj, kan ARoS igen byde publikum velkommen på museet. Det står klart efter gårsdagens forhandlinger om udvidelse af fase 2 af genåbningen. 

"Det er en stor glæde, at vi igen kan åbne ARoS og byde publikum inden for i vores udstillinger og vores fantastiske hus. Det er afgørende for hele samfundet og for den mentale sundhed, at kulturinstitutioner som ARoS får lov til at åbne, og vi kan forsikre, at vi overholder alle forholdsregler, så publikum sikkert kan bevæge sig rundt på museet," siger direktør Erlend G. Høyersten, ARoS.

MYTOLOGIER PÅ 3000 KVADRATMETER 

Genåbning af ARoS betyder, at museet nu kan slå dørene op til megaudstillingen Mythologies – The Beginning and End of Civilizations, som er en udstilling om tro, håb, kriser og revolution og om, hvordan man med fortællingens magt har skabt og ændret samfund fra de græske myter til dagens velfærdssamfund.

"På grund af coronakrisen er udstillingen blevet endnu mere relevant, fordi den tager fat i fortællinger i brydningstider, og det er netop sådan en tid, vi står i lige nu. Det er nu, at vi for alvor opdager, hvilke værdier, der står på spil, og det er nu, at nye værdier opstår. Udstillingen får os til at reflektere over dette," siger Erlend G. Høyersten.

ARoS holder ekstra åbnet om mandagen fra 10.00 til 17.00 fra maj til og med august.

Læs mere om udstillingen HER

Læs mere om de sikkerhedsmæssige tiltag HER

 

 

Anbefalet til dig