I 2010 åbnede Timm Vladimir en lille madskole i Valby.
Tre ansatte, to menuer og masser af energi var udgangspunktet. Her 7 år efter er organisationsdiagrammet blevet udvidet en smule, og Timm Vladimirs Køkken tæller i dag to madskoler med hver tre store kursuskøkkener i Valby og Aarhus. En landsdækkende eventafdeling, et bryghus og et stort grillsamarbejde med Weber. I dag tæller medarbejderstaben +80 personer, og selvom der er sket meget, så bliver der stadigvæk trådt på speederen. Det er det nye samarbejde endnu et eksempel på, fortæller Timm.
“Vi kan mærke en større og stigende efterspørgsel fra kunder, som ligger længere og længere væk fra vores lokationer i Aarhus og i Valby, og derfor har vi taget beslutningen om at åbne en pop-up madskole i Vejle i Food Innovation House. Vejle er bare en interessant by i et område i udvikling, hvor der er mange spændende kunder. Endvidere er Food Innovation House et fantastisk initiativ, hvor nærmeste alt kan lade sig gøre. Derfor er det bare det rigtige at gøre - og jeg håber, at Vejle vil tage godt imod os. Vi er hvert fald klar til at sørge for at rammerne for fantastiske arrangementer med god mad, øl fra eget bryghus og et teambuilding-setup, som styrker relationerne medarbejderne imellem,” fortæller Timm Vladimir.
Ét år senere - 25 lejere
Hos Food Innovation House i Vejle er der også begejstring at spore - og de glæder sig til at endnu en partner træder til og flytter ind. Med Timm Vladimir runder vi nu 25 lejere/partnere i huset, som netop har holdt 1-års fødselsdag.
”Vi glæder os til at samarbejde med Timm og hans team, da vi mener, at husets labs er gode til Timms madkurser, teambuilding og udvikling af nye fødevarer. Med labs menes: udviklingskøkken, udviklingsbageri, fotostudie, demo-restaurant, demo-supermarked og tastelab. Lokaler som alle i øvrigt kan leje sig ind”.