Lej en billig foodtruck til dit næste event

19/02/2020

Kasper

Der er intet så hyggeligt og lækkert som at samles ved en madvogn og få en lækker og helt frisklavet ret. Over de senere år er det blevet rasende populært med foodtrucks, som er et hit på festivaler og til markeder.

Mest læste i dag

Sponsoreret indhold

Nu er der også mange, der er begyndt at leje dem som del af en catering service. At have en billig foodtruck stående til sin reception, fest eller konfirmation er en sand fornøjelse for gæsterne.

Her kan de socialisere og lære hinanden at kende under uformelle rammer, mens de nyder en snack eller et måltid. En foodtruck kan stå udenfor og er ideel til sommerfesterne. Danskerne elsker at være sent oppe om sommeren. Det vil helt sikkert glæde dine gæster, hvis de kan smutte uden for kl. 22 om aftenen og hapse en delikatesse.

Et væld af forskellige foodtrucks

Hvilken foodtruck du skal vælge, handler selvfølgelig om, hvilke retter dine gæster skal have. Der er masser af muligheder udover den klassiske hotdog konstellation. Det kunne være en foodtruck med sunde og sprøde fisk og skaldyr. Der er intet bedre end helt frisklavede fish & chips med dressing, som langes over disken.

Hooked er en af de firmaer, der tilbyder catering med en foodtruck, der kører med lækre fiskeretter. Deres foodtruck har haft succes på festivaler og til bryllupper rundt omkring i landet, siden den kom til verden i 2017. Gæster bliver generelt glædeligt overrasket over det lækre udvalg af blandt andet hummerruller.

Streetfood-stilen er in

Generelt er den moderne forbruger svært glad for madvogne. Det er en uformel og ofte billig måde at få sig en gastronomisk oplevelse på. Derfor er det genialt at leje en billig foodtruck til dit næste event. Prisen vil selvfølgelig altid afhænge af produktet, arbejdstider og så videre. Men generelt kan du slippe afsted med rigtig gode tilbud. Samtidig sparer det dig for en del besvær, når du skal arrangere eventet.

En foodtruck sender et signal om, at man er med på beatet kulinarisk på en eller anden måde. Det er en populær måde at samles og spise på. I de nordiske lande er antallet af foodtrucks vokset meget de seneste år. I USA har det længe været et hit med forskellige foodtrucks med fastfood, der serverer lækre lokale retter. Mange berømte og velrenommerede kokke startede faktisk deres karriere i en foodtruck i sin tid.

Slip for besvær

Lejer du en foodtruck, skal du ikke selv tænke på at lave mad eller at modtage det i kasser og så skulle anrette det selv. Ved megen traditionel catering får man de forskellige retter leveret, men skal så selv sætte dem op. Her skal du hverken gøre rent, sætte maden ud på bordene eller lave den. Det er virkelig meget tid, det sparer dig i sidste ende.

Derfor er foodtrucks populære til forskellige former for events, hvor værten har andre ting at bruge energien på. Som vært skal du være på – måske skal du holde tale. Det kan du roligt fokusere på, mens de dygtige folk i madvognen klarer resten.

Anbefalet til dig