Mangler du din ølbar? Kom til online fællesskål med Danmarks ypperste bryggerier

Oplevelser
Dette er de bryggerier, du kan møde.
Flere bryghuse, ølbarer og ølimportører arrangerer nu online ølsmagninger, og det hitter som aldrig før. Danskerne har taget godt imod en ny måde at skåle på.

Mest læste i dag

Mange ølentusiaster savner deres øl på den lokale pub. I stedet er den ugentlige tur på bar blevet erstattet af en større lyst til at prøve nye øl af derhjemme. Det mærker Niels Henrik Juul Hansen, der ejer webshoppen Craftbeerpusher

"Der har været stor interesse for vores øl. Vi kan også mærke, at der er en interesse for at mødes, smage og snakke om øllene," fortæller Niels Henrik, der i sin webshop har noget af det ypperste øl, som danske og udenlandske bryggerier kan præstere.

Normalt er det øl, som købes på ølbarer, men Niels Henrik har givet ølelskere muligheden for at tanke sine yndlingsbryg i disse tider. Nu står han så også klar med et virtuel smagnings-event i samarbejde med 12 danske bryggerier.

"Vi arrangerer en virtuel ølsmagning med 12 danske craft-bryggerier fra Kristi Himmelfartsdag (21. maj) til 2. Pinsedag (1. juni). 12 aftener i træk kl. 20.00, får man mulighed for at smage på en øl fra et af bryggerierne," fortæller Niels Henrik om konceptet. "Når du bestiller en kasse får du de 12 øl tilsendt et par dage før smagningen starter."

Herefter sendes der live fra alle bryggerierne, så man kan se, hvor den øl, man sidder med, er brygget. Ligeledes kan man snakke med bryggeren og høre om de overvejelser, der har været i forbindelse med brygget.

"Hvis du ikke har mulighed for at deltage en aften, kan du efterfølgende finde optagelserne på vores Craftbeepushers Facebookside. Allerede nu kan vi afsløre, at du får en på craft-opleveren. Helt nye bryg og to meget nye bryggerier i Caleidoskope og Observatoriet," slutter Niels Henrik af.

Den sidste frist for bestilling er den 8. maj klokken 12. Herefter modtages kassen senest den 19. maj. 

Læs meget mere om eventet her.

 

 

Anbefalet til dig