Skrab og vind et hotelophold

Oplevelser
Foto: Shutterstock.com
Du har muligheden for at komme på et fantastisk hotelophold helt gratis. Det eneste du skal gøre er, at teste dit held på et gratis skrabelod fra Northguard.

Mest læste i dag

Hvis du efterhånden savner at komme lidt væk fra dit hjem, så har du nu muligheden for at vinde en fantastisk hotelophold, og det koster dig ikke noget som helst.

Klik her for at skrabe dit lod

Det eneste du skal gøre for at have mulighed for at vinde et hotelophold,er, at du går ind og skraber et skrabelod på it-sikkerhedsvirksomheden Northguards hjemmeside.

Er du heldig, så har du mulighed for at vinde et fantastisk hotel- eller kro-ophold.

Klik dig ind og skrab lige nu

Det er gratis at deltage

Det koster ikke noget at deltage i konkurrencen fra Northguard. I forbindelse med dit skrabelod, giver du dine personlige oplysninger, så Northguard har mulighed for at kontakte dig.

Northguard er en virksomhed der hjælpe private og virksomheder med sikkerhed på internettet. De hjælper dig med at få et tryg og sikker oplevelse, når du surfer rundt på nettet.

Hvis du ønsker mere sikkerhed og færre ubudne gæster på din computer, så kan du overveje at kigge på nogle af de produkter og services, som Northguard tilbyder.

Vind en Toyota Yaris til 220.000 kroner

Ovenstående konkurrence er ikke det eneste, du har mulighed for at vinde. Herunder kan du se et udvalg af aktuelle konkurrencer. Den største i øjeblikket giver dig muligheden for at vinde en Toyota Yaris til en værdi af 220.000 kroner, og det eneste det kræver er, at du tilmelder dig deres nyhedsbrev.

Vind en Toyota Yaris til 220.000 kr.

Vind 10.000 kroner hos EDC

Vind en robotplæneklipper hos Harald Nyborg

*Indeholder reklamelinks

Anbefalet til dig