Tre skønne sommerhvidvine til fantastiske priser

30/06/2020

Per Broch

Du får rigtig meget for pengene med disse vine. Foto: Shutterstock
Meget tyder på, at vi går en varm sommer i møde. Det betyder festlige middage i haven, på altanen eller på terrassen. Men hvad skal du have at drikke til maden? Eller måske du bare er på udkig efter en kvalitetsvin til at holde dig afkølet i solen? I denne artikel præsenterer vi dig for tre fremragende hvidvine - til Danmarks bedste priser.

Mest læste i dag

Peter Bott Riesling - kr. 50,- v/1 flaske

Denne Riesling-vin er den mest solgte hvidvin i hele vores sortiment. Kvaliteten er heller ikke til at tage fejl af. På hjemmesiden finder du samtidig over 100 flotte anmeldelser fra vores kunder.

Riesling-vinen er super nem at gå til og passer til enhver festlig lejlighed. Alle kan være med - også på prisen!

Vinen har et stærkt, smukt og lyst udseende. Smagen er frugtig og med aromatiske noter af citrus, mango, hvid fersken og abrikos. Den er tør, men har samtidig en lettere sødme, som kommer til udtryk over det lange og fine finish.


Tyskland er specialister i at lave fantastiske Riesling vine. Denne vin bekræfter det faktum.

Vi anbefaler, at du serverer denne flaske ved en temperatur på omkring 6-8°C.

Du kan læse meget mere og købe vinen her

August Kesseler The Daily August Riesling Rheingau 2019 - kr. 85,- v/1 flaske

Hvis du virkelig skal have noget for pengene, så skal du læse med her. Lige nu kører vi nemlig et fantastisk tilbud på denne Riesling vin, hvor du sparer 39%.

Det er en let og forfriskende Riesling med smage af lime og citron. August Kesslers vine har et flot internationalt ry. Der laves en lang række vine fra markerne i Rheingau, bl.a. har August særlig fokus på produktion af førsteklasses Riesling og Pinot Noir i kompromisløs høj kvalitet. 

Han er mest kendt for sine fantastiske hvide Rieslinger. Denne Riesling er ikke nogen undtagelse og viser hvor godt Riesling smager når det er godt lavet.

Her får du helt uomstridt en kvalitetsvin.

Du kan læse meget mere og købe vinen her

Peter Bott Pinot Gris N.V. - kr. 50,- v/1 flaske

“Den vildeste vin til den vildeste pris”. Sådan lyder én af anmeldelserne fra vores kunder. Og hun er ikke alene om sin begejstring.

Dette er endnu en hvidvin fra Peter Bott i Rheinhessen i Tyskland. Her får du en dejlig, relativ kraftig hvidvin med den skønneste smag af nektar og eksotiske frugter.

Vinen går rigtig godt til spicy og krydret mad, eksempelvis indisk. Dette skyldes at hvidvinen har et sødlig præg i sig.

Vi anbefaler, at du serverer denne flaske på en temperatur på omkring 4-6°C.

Det er en sikker vinder på terrassen, der snildt kan nydes i store mundfulde. Prisen er heller ikke til at klage over.

Du kan læse meget mere og købe vinen her

Det var de tre vine, som vi havde at præsentere for dig i dag.

Nyd sommeren og skål!

 

Anbefalet til dig