Vejret er til hvidvin på terrassen: Hvilken vin skal man vælge?

Af: Per Broch

|

30/05/2020

Oplevelser
Hvidvin på terrassen er skønt. Men hvad skal man drikke. Foto: Shutterstock
Når solen står højt på himlen og de varme stråler giver lune aftener, så findes der ikke noget bedre end en kold hvidvin eller rosé under eller efter aftensmaden. Men hvad skal man drikke?

Mest læste i dag

Langt de fleste voksne danskere elsker et køligt glas hvidvin. De seneste par år har rosévinen også fået en opblomstring, og mange nyder et godt glas mens solen går ned i horisonten. Der findes ikke ret mange måder, der skaber større livskvalitet end sommersol, terrasse og et rigtig godt glas.

FÅ ET GODT TILBUD PÅ VIN FRA NYHEDER24 OG WINEFAMLY

Ofte bliver vinen købt i supermarkedet og den bliver valgt ud fra tilfældige parametre som prisklasse og etikettens æstetik. Selvfølgelig er der i langt de fleste tilfælde sammenhæng mellem pris og kvalitet, men man kan få rigtig mange gode vine til billige penge, hvis man bruger sin fornuft.

Winefamly sikrer et match mellem pris og kvalitet

Mange danskere får lidt hjælp i udvælgelsen af den gode vin. Man læser anmeldelser, bruger Vivino eller anbefalinger fra venner og bekendte. Rigtig mange har dog også valgt at melde sig ind i et vinfællesskab som Winefamly.

SE MERE OM WINEFAMLY HER - MELD DIG IND GRATIS

Winefamly er et resultatet af en umættelige kærlighed til vin og gastronomi, og hele grundtanken er at give danskerne bedre vin i deres glas. Også når de sidder på terrassen og nyder livet uden mad på tallerkenen. Winefamly er ikke et snobbet og selvhøjtideligt univers, hvor vinen ophøjes til smagsnuancer udi alskens mærkværdigheder og man skal kunne smage forskel på, om vinstokkene har groet i en leret jord eller om der var frost den 1. marts. 

Det skal nemlig være let for alle at finde den vin, de kan lide. Og det skal være let at betale for vinen. 

Winefamly er også et fællesskab, hvor man kan dele erfaringer og anmeldelser med hinanden, så vinen tages seriøst, men ikke højtideligt.

Derfor vil man altid kunne finde et glas til hverdag og et glas til festen, og det er præcis sådan det skal være.

Fordelsklub med gode rabatter, meld dig ind i dag

Winefamly er et landsdækkende, vinbaseret fællesskab. Det er helt gratis at være medlem, men man kan selvfølgelig drage mere fordel af de gode priser som Plus-medlem. Her får man for 39 kr. om måneden adgang til en lang række fordele og rabatter, men der er ingen tvang.

Som gratis medlem er der masser af inspiration og gode priser, og derved er Winefamly for dem, der nyder et glas en gang imellem og vinelskeren, der gerne tager et glas lidt oftere.

Nyheder24 har sammen med Winefamly samlet et godt tilbud til dig. Se det her.

Denne artikel er en affiliate-artikel - der er derfor affiliatelinks i teksten

Anbefalet til dig