Verdens mest inspirerende mand besøger Danmark

05/02/2020

Rikki Tholstrup Jørgensen

Nicholas James "Nick" Vujicic er en australsk taler, forfatter og leder af organisationen Life Without Limbs, en organisation for fysisk handicappede. Nu kommer han til Danmark, Foto: Shutterstock
Nick Vujicic er født uden arme og ben, men er i dag en af verdens mest efterspurgte foredragsholdere. Nu kommer han til Farum Arena.

Mest læste i dag

Det sker ikke hver dag, at en international superstjerne besøger Danmark. Men det sker den 3. april, når Nick Vujicic – også kaldet verdens mest inspirerende mand – gæster Farum Arena i Kbh.

Nick har ingen arme, ingen ben og ingen bekymringer, og han ændrer menneskers liv over hele verden med sin historie, budskab og redskaber til, hvordan vi kan leve et liv uden grænser, uanset vores omstændigheder.

”Nick er det mest inspirerende menneske, jeg nogensinde har mødt, og han har en fantastiske evne til at tryllebinde og rive publikum med sig. Trods enorme forhindringer har han taget hånd om sit liv og fået enorm succes ved at ændre sin indstilling. Det er en konstant påmindelse til os andre om, at de udfordringer, vi møder i hverdagen, kan overvindes,” siger Alun Biggart, der nu henter Nick Vujicic til Danmark for anden gang.

Nick er blevet et YouTube fænomen (set af mere end 200 millioner brugere) og Facebook-fænomen (9,4 millioner følgere), er forfatter til to bøger, rejser over hele verden og taler til tusinder og atter tusinder af mennesker lige fra skolebørn til multinationale virksomheder for at hjælpe dem til at leve et liv uden grænser.

Han møder stats- og regeringschefer på sine rejser og har gennem sin personlige karisma, unikke livshistorie og grænseløse energi opnået en status som superstjerne.

Nick holder et særligt gratis event for danske skolebørn, sponsoreret af Alun.dk, inden dørene åbnes til det store aften-arrangement ”Life without Limits”.

Hans budskab er, hvordan kraften ved at tage de rigtige beslutninger i livet vil sørge for, at vi aldrig giver op, men i stedet rejser os og opnår den lykke, vi fortjener.

”Nick vil tilbyde dig et udfordrende ståsted, hvor du kan gøre brug af dine unikke evner og medfødte gaver,” siger Alun Biggart.

 

Anbefalet til dig