Står du og mangler inspiration til, hvad du skal spise i weekenden, så har vi her den perfekte opskrift til dig.
Smid de store bøffer på panden (eller grillen, hvis du allerede har fundet den frem). Til bøffer skal du have sovs, og man kan ikke få for meget sovs, så du kan selvfølgelig altid lave dobbelt portion.
Spis sovs til
Selvom dette kun er en opskrift på sovs, så kan du bruge en af vores tidligere opskrifter til tilbehøret. For eksempel denne med stegte kartofler:
Denne sovs er nem at lave, og der skal meget simple ingredienser til. Derfor kan den laves af enhver, og den smager himmelsk. Så skal du blæe dig med dine gastronomiske evner, så kan du sagtens diske op med denne sovs, for der er ingen der kan smage, at den er helt simpel at lave.
Det skal du bruge:
- 100 gram smør
- 70 gram tomatpuré
- 2,5 dl piskefløde
- 1 tsk. sukker
- 2. tsk. knust rosemarin
- Cirka 2 spsk. whisky
Sådan gør du:
- Opskriften er meget simpel, og du skal bare starte med at smelte smør ved svag varme
- Herefter tilsætter du resten af ingredienserne, og varmer op under det
- Sørg for at sovsen ikke kommer til at koge
- Smag til med whisky
Lige til at servere
Sovsen passer perfekt til et par store røde bøffer, men går også fint til både kylling og lam. Er du vant til færdiglavet sovs, er dette en god afveksling, og den er stort set lige så nem at lave.
Server den med kød og noget lækkert tilbehør som stegte kartofler og årstidens grønt.
Er du mere til svampe? Så kan du prøve at lave denne opskrift: