Hun hælder varm chokolade på bobleplast - vent til du ser det færdige resultat

08/10/22 18:00

Henrik Rothenbücher

Foto: Youtube
Perfekt til alle slags fester!

OBS: Bobleplast er generelt ikke godt at benytte sammen med madlavning, men der kan købes noget særligt madlavningsvenligt bobleplast, som du eksempelvis kan bruge til dette.

Fødselsdage, skoleafslutninger og bare almindelig hygge. En kage gør gode stunder bedre.

Med dette trick kan du oven i købet kreere én, som får dig til at virke som en ægte konditor.

Du skal bruge en færdig kage, 200 gram chokolade og bobleplast.

Sådan gør du:

Bræk chokoladen i mindre stykker, læg det i en skål og varm det i mikroovnen indtil det er smeltet. Rør rundt, så massen er jævn.

Foto: Youtube

Foto: Youtube

Vikl bobleplasten omkring kagen, så du kan se, hvor meget du skal bruge.

Foto: Youtube

Foto: Youtube

Læg bobleplasten med boble-siden opad på et bord. Hæld chokoladen ud over hele plaststykket.

Foto: Youtube

Foto: Youtube

Lad chokoladen størkne i 10 minutter ved stuetemperatur.

Foto: Youtube

Foto: Youtube

Vikl bobleplasten med chokoladen inderst omkring kagen.

Foto: Youtube

Foto: Youtube

Vent yderligere 10 minutter og fjern så bobleplasten.

Foto: Youtube

Foto: Youtube

Dekorér eventuelt kagen med lidt frugt. Så ser den virkelig smuk og professionel ud.

Foto: Youtube

Foto: Youtube

Vil du gerne have en mere uddybende forklaring?

Så kan du se videoen herunder: