Opskriften på Danmarks Bedste Burger!

Af: Julie Møller

|

18/05/2020

Opskrifter
Foto: Burger Shack
Her får du opskriften på Danmarks bedste burger - intet mindre!

Mest læste i dag

Det er restaurantkæden Burger Shack, der giver opskriften på deres prisvindende burger ud. Det kan virke dumt at give opskriften ud på sin primære indtægtskilde, men ikke desto mindre er det hvad, Burger Shack gør. 

 

“Nogle vil måske mene, at det er uklogt at give opskriften væk på en “winning combination”, men vores mål med Burger Shack har altid været at få flere danskere til at spise bedre burgere. Det har de kunne i vores restauranter – nu giver vi dem også muligheden derhjemme,” fortæller Christoffer No Kjærholm, direktør i Burger Shack.

Tre afgørende ingredienser

Smagen i burgeren er selvfølgelig det vigtigste, og for Burger Shack er det henholdsvis smagene i dressingerne, samt Shack-marinaden, som kommes på bøffen efter den er grillet, der er med til at give den karakteristiske smag.

Den 3. ‘ingrediens’ handler om at sikre, at man altid, ved hver eneste bid, får en bid af det hele; bolle, bøf, salat og dressingerne. 

 

Nu kan du lave Danmarks Bedste Burger derhjemme. Foto: Shutterstock.

 

Du kan finde opskriften på den lækre burger lige her, og har du lyst til at se, hvordan Danmarks Bedste Burger bliver lavet, så kan du finde en video med processen her. 


 

Anbefalet til dig