Sådan laver du nem og lækker frokost under karantænen

Dette er et modelbillede af frokost. Foto: Shutterstock.

Du er sikkert vant til frokostordning på arbejdet, og måske den helt store omgang af lækre salater eller varme retter.

 

Læs også

Elsker du bacon? Her er den perfekte pastaret med "baconssovs" til Champions League

Men nu skal du selv stå for din frokost, og hvis det ikke skal ende med at blive en dyr omgang med take-away, så kig med her, hvor vi giver dig en nem og lækker frokostret.

Avokadocreme er det bedste

Den er grøn, den er sund og den mætter – den lækre avokado. Det er den der skal give smagen til vores lille frokostret.

Vores frokostret kan både laves med og uden kød, så den er oplagt til næsten alle.

Det skal du bruge:

Avokadocreme:

  • 1 avokado
     
  • Lime
     
  • Salt
     
  • Hvid peber (normalt kan også bruges, jeg foretrækker bare hvid)
     
  • 1 spiseske creme fraiche

Selve retten:

  • 1 stk. frisk mozzarella
     
  • 1 avokado (ja der skal en mere i)
     
  • 10 sukkerærter
     
  • 1 kvart agurk
     
  • 50 gram edamamebønner
     
  • Spiskål
     
  • Granatæble
     
  • 90 gram pasta

Sådan gør du:

  1. Sæt vandet over til pastaen
     
  2. Skær alt det grønne og den friske mozzarella ud
     
  3. Kog pastaen
     
  4. Nu skal du i gang med avokadocremen. Start med at mose avokadoen og tilsætte de andre ingredienser. Pres limen i blandingen
     
  5. Tag pastaen af blusset og når vandet er taget fra, så sørg for den er nogenlunde tør inden du hælder den over i en skål
     
  6. Når du har hældt pastaen over i en skål, skal du tilsætte avokadovcremen og røre godt rundt
     
  7. Herefter tilsætter du det grønne og mozzarellaen. Nu har du en nem og lækker frokostret

Jeg plejer at lave en uden kød, men alt efter hvad du har af rester, kan det sagtens bruges i den. Eventuelt bacon og kylling.

 

Læs også

Muligvis verdens lækreste sovs - Her er sovsen du får lyst til at drikke med sugerør