Til alle nutellaelskere: 60 sekunder, fire ingredienser, instant smagsorgasme

19/02/2020

Rikki Tholstrup Jørgensen

Den bedste nutella mugcake. Foto: Shutterstock
Denne latterligt lækre opskrift kommer hurtigt til at tage sukkertrangen på en dag, hvor lækkersulten står for døren. Er du fan af Nutella, så giv det et skud.

Mest læste i dag

Alt hvad du behøver for at lave denne mug-cake er fire ingredienser, som kan røres sammen på ingen tid. Herefter 60 sekunder i mikrobølgeovenen og så er instant smagsorgasme.

Normalt skal man vente et par minutter på, at en mugcake lige køler lidt af, men det kan man ikke gøre med denne. Ventetiden er simpelthen for lang. Man spiser den lige med det samme.

Tag dit største krus. Pisk Nutella, mel, mælk og bagepulver sammen. Brug en gaffel til det. 

Når det er pisket godt sammen, så sætter du det ind i mikrobølgeovnen. Giv kagen 60 sekunder og tjek om den er færdig. Giv den evt. nogle flere sekunder, hvis du ikke mener at kruset med lækkerier er helt færdig. Hver eneste ovn er forskellig, men når du er på dit 15. krus i samme måned, så ved du præcis hvor mange sekunder kagen skal have.

Ud af ovnen kommer der en fluffy, chokoladeagtig og fuldstændig fræk godbid, der praktisk taget er opstået ved hjælp af magi... og lidt mikrobølger. Hvis du vil forkæle dig selv endnu mere, så tilføjer du en lille smule vaniljeis.

Da du ikke har lyst til at dele, så lav et krus mere til din kæreste eller din kollega.

INGREDIENSER:

1/4 kop hvedemel
1/4 kop Nutella
3 spiseskefulde mælk
1/4 tsk bagepulver

VEJLEDNING:

Bland alle ingredienser i et overdækket krus. Bland dejen med en gaffel, indtil den er glat. Sæt mikrobølgeovn på max i et minut, tjek om kagen er nok, giv kagen mere, hvis du vurderer den skal have mere. Brug evt. en tandstik til at se om kagen er nok. Drys eventuelt med flormelis.

 

 

Anbefalet til dig