En æggemad er en af danskernes favoritter. Men noget som helt sikkert ikke står på listen over favorit-gøremål, det er nok at pille æg. Nu går en mors smarte trick viralt, efter at det har været delt på Facebook - hvis du følger det, behøver du ikke længere at pille dine kogte æg.
Det skriver Daily Star.
Normalt koger man æg i vand, i en gryde, hvor de bliver lagt i som de er - altså i deres skal. Det viser sig at der er en langt nemmere metode.
I stedet for at smide æggene hele ned i gryden, skal de slås ud i en mindre gryde eller en anden form for mindre varmesikret beholder. Indersiden af denne skal smøres med lidt olie og herefter slår du æggene ud i gryden.
Gyden med æggene, stilles herefter ned i en anden gryde med kogende vand.
Ca. 5 minutter senere er æggene færdige - og så er de klar til servering.
Så kan du faktisk blot vende bunden på gryden med æggene i vejret, og så er de klar til at blive skåret ud til æggemadder eller æggesalat.
Tippet er blevet delt i en Facebook-gruppe, hvor det er blevet taget varmt imod.
“Jeg har prøvet det, det er det smarteste nogensinde”, skriver en person til opslaget.
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook