Fynsk ægtepar befandt sig på ferie i julen: Så tikkede en SMS ind, der ændrede alt

03/01/2024

Nicolai O. Haugsted

Foto: Shutterstock
Nu deler de historien med offentligheden.

Mest læste i dag

’Hvad fatter gør, er altid det rigtige’, skrev en kendt fynsk eventyrdigter. Og næsten sådan kan et fynsk ægtepar såmænd også gå og tænke i disse dage – bortset fra, at det denne gang var ’mutter’, der havde ret.

”Vi skulle egentlig på ferie, og så tænkte jeg: Jeg gider ikke spille den sædvanlige femugers-kupon, for vi er jo ikke hjemme, og vi vinder alligevel ikke,” fortæller manden på syngende fynsk.

Men så var det, at ’mutter’ trådte i karakter:

”Jeg ville jo ikke spille, men så sagde konen, at jeg skulle spille alligevel… Og det var da et held, at jeg lyttede til hende,” siger manden med et grin.

Og det må man sige: For midt på ferien tikkede der pludselig en sms ind fra Danske Spil, som bare gjorde ferien endnu bedre. Det viste sig nemlig, at mandens kupon, som han slet ikke ville have købt, pludselig var 1.000.000 kroner værd takket være Millionærchancen, Lottos faste, ugentlige ekstratrækning.

”Jeg fik jo den der sms-besked fra Danske Spil, og jeg kan godt sige dig: Så tæller man nuller! Det plejer jo højst at være en hundredekrone, jeg har vundet, men her måtte jeg lige ind og spørge min kone, om hun nåede til seks nuller ligesom jeg. Det gjorde hun, og det var da virkelig en dejlig nyhed,” fortæller manden som allerede ved, hvordan en del af gevinsten skal bruges.

”Vi har altid rejst meget, men nu kan vi rejse lidt mere, uden at vi skal spinke og spare først,” fortæller manden, som ikke vil afvise, at der skal være lidt mere luksus på de kommende ferier. Men bare ikke på selve flyveturen.

”Vi rejser altid på monkeyclass, som vi kalder det. Og det tror jeg ærligt talt, at vi bliver ved med. Der ER mere benplads oppe foran, men nu er jeg ikke så stor. Jeg kan godt se fordelen ved, at man kan lægge sædet helt ned, men at bruge tre gange så meget for en flybillet, det synes jeg alligevel ikke, at jeg vil. Selv om jeg har råd. Så vil jeg altså hellere bruge de penge der, hvor vi rejser hen,” siger manden, som ikke har det mindste imod, at konen drillede ham lidt oven på milliongevinsten.

”Hun sagde selvfølgelig ’hvad sagde jeg?’, men det gør hun så tit, så det gør ikke noget,” fortæller ’fatter’ om sit helt eget fynske eventyr.

Om Millionærchancen

Millionærchancen gik fra 2015 til og med august 2023 under navnet Millionærgarantien, men den gør stadig det samme: Garanterer, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kroner. De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige ugens spillede rækker - uanset om der er gevinst på rækken. Derudover så trækkes der sidste lørdag i måneden lod om 5 x 1.000.000 på alle månedens spillede rækker - så husk at gemme din kupon, også selv om der ikke skulle være gevinst i første omgang.

Kilde: Danske Spil A/S pressemeddelelse.

Anbefalet til dig