Hun havde mere end 460.000 kroner i gæld: Nu afslører hun strategien, hun brugte til at betale den på under 2 år

En kvinde har afsløret, hvordan hun benyttede sig af en simpel strategi til at betale sin gæld på over 460.000 kroner på mindre end to år.

Mest læste i dag

Ræk hånden i vejret, hvis du er i gæld og føler, at du aldrig kommer til at slippe af med den. Sådan er der mange, der har det, da de ikke ved, hvordan de skal betale deres gæld.

Ifølge en ekspert i at spare penge, som er stolt af at 'hjælpe med at opnå økonomisk frihed med smarte budgetter og gældsstrategier', kan 'sneboldeffekten' vise sig at være svaret på dine problemer.

Jillian roste den geniale metode, som hun selv har brugt til at hjælpe hende med at betale en svimlende gæld på 53.000 pund, hvilket svarer til lidt over 460.000 kroner. Hele denne gæld formåede hun at betale af på blot 18 måneder.

I en video, som hun har delt på det sociale medie TikTok, har hun forklaret, hvad 'sneboldeffektmetoden' indebærer.

"Du laver en liste over alle dine gældsposter, som du sorterer fra den mindste gæld til den største," sagde hun i videoen.

"Du betaler minimumsbetalinger på alt, og alt hvad du kan presse ud af dit budget og fra dine ekstra jobs, bruger du til at betale af på det mindste lån."

"Når du er færdig med den, flytter du begge betalinger til at betale af på det næste. Når du er færdig med det andet, flytter du dine betalinger til det tredje lån."

Hun spurgte derefter, om du kan se sneboldeffekten for dig. Der er mange, der har brugt denne metode til at betale af på deres lån. Det er dog kun en metode, der giver mening at bruge, hvis du har mere end et lån.

"Gennemsnitstiden for at komme ud af din gæld er 18 til 24 måneder, hvis du er bevidst omkring dine penge og din tid," tilføjede hun.

Jillian har delt sin video på det sociale medie med følgende tekst: "Gældssnebolden! Min præference frem for lavinen. Små sejre fører til store sejre! 53.000 pund betalt af ved at bruge denne metode."

Hvis du har flere lån, som du gerne vil betale af på, kan det hele virke en smule uoverskueligt. Det er netop derfor, at det er en god idé at have en specifik strategi for, hvordan du kan komme ud af din gæld.

Inden du går i gang med at betale af på din gæld, skal du dog finde ud af, hvad du skal starte med. Af denne grund er det vigtigt at lægge ud med at skabe et godt overblik over dine gældsposter, hvilket du naturligvis blot kan bruge Excel eller lignende til.

Anbefalet til dig