Kvinde deler genialt trick: Sådan koger du din pasta på kun 1 minut

Af: Ida Hansson

|

30/11/2022

Penge
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En kvinde har du delt et pasta-trick, det gør det muligt, at koge pastaen på kun 1 minut. Smart, ikke?

Mest læste i dag

Langt de fleste er på udkig efter gode tips til, hvordan de kan spare penge for tiden. Over hele landet ønsker folk nemlig at finde måder at reducere deres omkostninger som følge af de stigende priser på brændstof, fødevarer m.m.

Dette har fået en kvinde til at dele et pasta-trick, som hun selv kalder for en 'game-changer'. Formålet med tricket er, at det kan hjælpe med at reducere husholdningens strømregning.

Der findes flere tips til, hvordan man kan spare penge, men dette trick til, hvordan man kan koge pasta på kort tid, er et af de tricks, der har fået mest opmærksomhed, da det netop er med til at reducere energiforbruget.

Kvinden, der har delt tricket, har selv kaldt det for en 'game-changer', som der også er givet udtryk for herover. Dog har hun også indrømmet, at det er et trick, der får pastaen til at synes knap så tiltalende gennem madlavningsprocessen.

Hendes trick er nemlig, at hun ikke koger det i de 8-12 minutter, det som regel skal have i kogende vand. I stedet lader hun det ligge i blød i koldt vandt først. Ifølge Manchester Evening News har hun sagt, at det derefter kun tager et par minutter at koge det, da det allerede er blødt.

Efter at have prøvet tricket af selv, blev hun så imponeret over det, at hun valgte at dele det i en Facebook-gruppe ved navn 'Reduce Your Supermarket Spend'.

"Åh, Gud. Game-changer. Jeg prøvede det. Læg pasta i blød i koldt vand i et par timer. Ja, det ser hæsligt gråt og grumt ud. Hæld vandet fra. Tilsæt kogt vand fra elkedel for at dække pastaen. Kog i bogstaveligt talt et minut. Pasta-perfektion," skrev hun.

"Manden og børnene sagde, at pastaen var dejlig og ikke så klistret," skrev kvinden, der brugte 500 gram pasta.

Oprindeligt stammer dette trick angiveligt fra Reduce Waste Now, der har delt 'opskriften'. Her er anbefalingen dog, at man lader pastaen ligge i koldt vand natten over, hvorimod kvinden i dette tilfælde blot lod det ligge i et par timer.

Det er naturligvis en personlig vurdering, hvor længe man lader det ligge i det kolde vand. Det afhænger nemlig helt og aldeles af, hvordan man foretrækker sin pasta.

Anbefalet til dig