Mange har undret sig: Så meget tjener Mariah Carey på sit julehit hvert år

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
'All I Want For Christmas Is You' er måske den mest ikoniske julesang nogensinde.

Mest læste i dag

Hvert år ved juletid lægger Mariah Careys julehit 'All I Want For Christmas Is You' hitlisterne ned.

Folk sætter sangen på år efter år, og flere spekulerer i, hvad sangerinden mon egentlig tjener på sit store hit, når det jul efter jul får utallige afspilninger.

Og tallet vil garanteret chokere en masse.

Udover de mange streams er sangen, siden den blev udgivet første gang i 1994, også blevet genindspillet i 2010, samt i 2011 i en version med både Mariah Carey og Justin Bieber.

Derudover har adskillige store sangere givet deres forsøg på en version af sangen, og kunstnere som Miley Cyrus, Ariana Grande og Shania Twain har opført den live til koncerter.

Trods de mange forsøg på at genskabe succesen, så er det stadig klassikeren, der hvert år finder vej til de danske højtalere.

Sangen er uden tvivl Mariah Careys største internationale succes, og den har år efter år ligget på førstepladsen på adskillige hitlister omkring juletiden.

Det vides ikke præcis hvor meget Carey tjener på sangen, men ifølge Unilad vurderes det af 'Celebrity Net Worth', at sangen giver sangerinden en indkomst på mellem $600.000 (cirka 4 millioner kroner, red.) og $1.000.000 (cirka 6,8 millioner kroner, red.) hvert eneste år. 

I 2018 viste en rapport fra Business Insider, at hun har tjent mere end $60 millioner (næsten 406 millioner kroner, red.) på sangen, siden den blev udgivet i 1994. 

Anbefalet til dig