Simpelt streaminghack kan reducere prisen på Spotify, Apple Music og Amazon Music

Af: Ida Hansson

|

15/08/2023

Penge
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Der er mange penge at spare på dine streamingtjenester.

Lige nu læser andre også

Abonnementer er dyre, og prisen er fortsat stigende.

Spotify er blevet den seneste musikplatform til at øge sine omkostninger og følger dermed efter Apple Music.

Der er dog stadig en måde at opnå besparelser på dine månedlige musikstreaming-regninger.

Nogle af de mest populære musikstreamingtjenester, herunder Amazon Music, Spotify, Apple Music og YouTube Music, tilbyder alle familieabonnementer.

Det lyder måske selvmodsigende, da det kræver en lidt større betaling hver måned, men det giver op til seks personer mulighed for at holde deres egne konti (med separate afspilningslister, personlige anbefalinger, favoritter og mere) på deres egne enheder.

Hvis du slår dig sammen med familie eller venner, kan de månedlige omkostninger opdeles - så de samlede omkostninger falder til under 17 kroner pr. måned.

Amazons 'familieplan' lader brugere forbinde op til seks separate enheder under ét musikabonnement, og du behøver ikke at være forbundet til den samme konto hos forhandleren.

Tag for eksempel Amazon. Dem der deler omkostningerne med deres familie eller venner, vil ifølge britiske Mirror ende med at spare cirka 86 £ om året- svarende til cirka 750 danske kroner, sammenlignet med, hvis de selv tog planen. En kæmpe besparelse, især for brugere, der har flere musikkonti.

Lad os se på omkostningsforskellen for hver populær streaming-app.

Amazon musik
Som vi har skitseret ovenfor, kan Amazon Music-abonnenter spare cirka 750 kroner om året blot ved at ændre den type abonnement, de har, og der er ingen kompromis, når det kommer til mængden af ​​musik.

For at invitere folk er det eneste, personen med hovedkontoen skal gøre, at dele linket via sms eller e-mail, som kan findes i deres indstillinger.

Apple music

Apple tilbyder i øjeblikket musikinteresserede tre gratis måneder af deres Apple-musikplaner, inklusive på deres 'Familieløsning'.

Uden det nuværende freebie-tilbud fungerer det stadig til lidt over 20 kroner pr. person, 70 kroner billigere pr. person om måneden.

Nu sænker dets tre måneders gratis tilbud prisen endnu mere til utrolige 220 kroner hver for hele året.

Spotify
Spotify har for nylig hævet sit Premium abonnement til lidt over 100 kroner om måneden, og mens det er gratis at forlade, når som helst, vil de, der bliver i et år bruge cirka 1308 kroner.

Hvis de altså ikke skaffer tjenestens familieløsning, som i lighed med Amazon sænker prisen. Det vil altså koste én bruger lide over 150 kroner om måneden, men inkluderer adgang for op til seks personer, så prisen kan deles.

Da det er en familiekonto, kommer den også med mulighed for at blokere eksplicit musik for visse lyttere og have adgang til Spotify Kids.

Anbefalet til dig