Spar penge på din elregning

Af: Kasper

|

14/11/2018

De faste udgifter er altid trælse at betale, eks. mobilabonnement, husleje, streamingtjenester og ikke mindst elregningen. Man kan i hvert fald altid finde noget der er sjovere at bruge sine hårdt tjente penge på end sidst nævnte, nemlig elregningen.

Mest læste i dag

Men lige netop elregningen er svær at løbe fra, da det er umuligt som moderne menneske at leve et normalt liv uden strøm i hjemmet. Man skal kunne lave mad i køkkenet, se nyheder i fjernsynet og oplade ens smartphone. Vi kan altså ikke bare undlade at betale vores elregning, men vi kan påvirke beløbet på regningen i en positiv og negativ retning.

Vi vil her give dig nogle tips til hvordan du kan spare penge på din elregning, læs med og brug dine fremtidige penge på noget sjovere.

Skift alt belysning til LED sparepærer

Vi har for længesiden passeret den sidste sommerdag, dette betyder bland andet at dagene er blevet meget korte. Det er lige nu mørkt udendørs største delen af døgnet, dette betyder at du har lyset tændt der hjemme langt mere end om sommeren. Lyset bliver tændt om morgenen inden du tager afsted på arbejde og igen når du kommer hjem, ganske enkelt fordi det er mørkt udenfor på denne tid af døgnet.

Dette vil unægtelig få din elregning for vinter månederne til væsentligt at overstige beløbet for sommer månederne. Men bare roligt du kan naturligvis mindske mængden af strøm som du bruger på belysning. Et rigtig godt tip er at skifte alle dine nuværende pærer ud med såkaldte sparepærer. De fungerer på helt akkurat samme måde som almindelige pærer men er alt så langt mere venlige ved den strømviser. Har du derfor ikke allerede sparepærer i dit hjem bør du få dette, det er naturligvis ikke gratis at skifte alle pærer ud, men det er en god investering på sigt. Faktisk kan du ved at købe dine sparepærer online hos LEDproff blive den lykkelige ejer af billige sparepærer, hvis blot du husker at benytte en LEDproff rabatkode ved bestilling.

Husk altid at slukke lyset

Vi er alle klar over at vi ved at slukke lyset kan spare mange penge på elregningen, særligt hvis vi husker det over en lang periode. Men de fleste af os glemmer det alligevel, dette er helt åbenlyst et godt sted at sætte ind hvis man ønsker at mindske beløbet på elregningen. For har man glemt at slukke lyset på badeværelset efter et morgenbad, kan der gå rigtig mange timer inden man får slukket lyset.

Lad os sige at du står op klokken 07:00 du gør måske i bad som det første og får ikke slukket lyset inden du igen er hjemme klokken 17:00 fordi du ganske enkelt glemte det om morgen. Lyset har derved stået tændt i hele 10 timer, hvilket er ganske unødvendigt og samtidig er det med til at hæve beløbet på din elregning. Det er derfor en rigtig god ide lige at bruge 2 minutter inden du forlader hjemmet på at tjekke om lyset nu er slukket i samtlige rum.

Find inspiration og hjælp til private investeringer på Neminvestering.dk.

Anbefalet til dig