Trist nyt til Norlys-kunder: Derfor hæver de prisen

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Til trods for flere år med prisen i ro, opkræver de nu flere penge fra kunderne.

Mest læste i dag

Så gik den desværre ikke længere.

Efter flere år med stabile priser tager Norlys nu et markant skridt ved at hæve priserne på deres tv-pakker.

Denne ændring kommer som en overraskelse for mange kunder, der har nydt godt af de stabile priser siden Norlys' opkøb af både Boxer og Stofa. Det, der engang var kendt som separate brands, er nu samlet under Norlys-banneret.

I 2021 og 2022 lykkedes det for Norlys at positionere sig som en attraktiv modpol til YouSees prisstigninger, idet de fastholdt deres priser på tv-pakker. Men landskabet ændrer sig nu drastisk. Fra marts 2024 vil kunderne opleve en betydelig prisstigning på Norlys' tv-pakker.

Den lille tv-pakke, som hidtil har undgået prisstigninger, vil stige med 45 kroner til en månedlig pris på 319 kroner, skriver Ekstra Bladet.

"Vi har holdt prisen i ro på Lille tv-pakke, men med de stigende udgifter er vi desværre nødt til også at lade prisen på Lille tv-pakke stige for, at vores forretning kan løbe rundt," lyder forklaringen fra Norlys.

Men det er ikke kun den lille tv-pakke, der berøres. Mellem og store tv-pakker vil også se en stigning på 20 kroner om måneden, og der vil være yderligere prisstigninger på Norlys' mere fleksible pakker som 'Vælg Alt', 'Vælg 8' og 'Vælg Frit'.

Prisstigningerne gælder generelt, men kan variere for foreningskunder. Det er værd at bemærke, at selv med disse stigninger er Norlys' lille tv-pakke stadig billigere end YouSees grundpakke. Men med disse nye prisændringer har Norlys' store tv-pakke overhalet YouSees tilsvarende pakke i pris.

Anbefalet til dig