Dansk politiker smittet med corona: Valgte bevidst at indtage kropsvæsker fra coronasyg

22/10/21 16:15

Nicolai Busekist

Foto: PR/Per Brændgaard/Kim Skovsby
Den danske politiker vil smitte andre med corona. Han mener, at danskerne kan hjælpe hinanden med at udvikle naturlig immunitet.

Per Brændgaard Mikkelsen, der er medstifter af det politiske parti Frihedslisten, har oprettet en Facebook-gruppe, der har fået navnet 'Smittekæden'.

I denne gruppe opfordrer han danskerne til at 'hjælpe hinanden med at blive smittet med corona'. Ifølge den danske politiker er det med det formål, at de smittede efterfølgende vil udvikle naturlig immunitet.

"Her kan vi hjælpe hinanden med at blive smittet med corona, så vi kan udvikle naturlig immunitet," skriver han i Facebook-gruppen, der foreløbigt har 111 medlemmer, ifølge B.T.

Torsdag meldte han ud, at han selv er blevet smittet med coronavirus. Han afslørede også, at det er foregået på atypisk vis, da han bevidst har valgt at indtage kropsvæsker fra en coronasmittet person.

Politikeren fortæller desuden, at det ikke er alle, der mener, at det er en god idé at starte en 'smittekæde'. I hvert fald hævder han, at hans stunt har fået ham politianmeldt.

I et blogindlæg på sin hjemmeside, afslører Per Brændgaard Mikkelsen desuden, at han er blevet udelukket fra Facebook, efter at have opfordret andre til at lade sig smitte med coronavirus.

"Jeg er blevet udelukket fra Facebook i syv dage for at opfordre til, at vi smitter hinanden med corona, så vi kan styrke vores immunforsvar og opnå naturlig immunitet uden farlige vacciner," skriver han i blogindlægget.

Det er også på hans hjemmeside, at han fortæller, at han er blevet anmeldt til politiet, fordi han har forsøgt at starte en 'smittekæde'. Det gør han i en video med tilhørende tekst, hvor han fortæller, at han har forsøgt at 'stimulere sit immunforsvar på den naturlige måde'.

Per Brændgaard Mikkelsen er kandidat til byrådet i København, hvor han stiller op for Frihedslisten til det kommende kommunalvalg, der kan stemmes til den 16. november.

Frihedslisten er et parti, der er blevet stiftet i år, hvis mærkesag er frihed for individet, familien og samfundet.