Forhenværende Stram Kurs-medlem: Følte sig mobbet

Politik
Foto: Fredrik Sandberg/AFP/Ritzau Scanpix
Foto: Fredrik Sandberg/AFP/Ritzau Scanpix
Et tidligere medlem fra partiet Stram Kurs mener, at han blev mobbet.

Lige nu læser andre også

Det hele begyndte på en tur til Bornholm. Atmosfæren var alt andet end behagelig, og tonen blandt medlemmerne af Stram Kurs var hård. For flere blev det for meget, og de valgte at forlade partiet. 

I dag demonstrerer de under andre faner, og deres historier kommer frem i lyset i journalist Frej Kofoeds program, "Frejs Fædreland".

Det skriver Ekstra Bladet.

En af disse tidligere medlemmer er Dion Øland, der nu er aktiv i gruppen DK-patriots. I programmet står han i regnvejr på Den Røde Plads på Nørrebro og fortæller om dengang, han var medlem af Stram Kurs. 

Dion Øland beskriver en hverdag præget af mobning og en ledelse, der ikke tog hånd om problemerne. "Der var nogle, der blev mobbet lidt for voldsomt," fortæller han.

Philip Bagge har en historie, der minder om Dion Ølands. I dag demonstrerer Philip Bagge for gruppen Patrioterne Går Live,  og han nævner, at udover den hårde tone og mobning, nævner også økonomiske uoverensstemmelser som en årsag til sit brud med Stram Kurs. 

Philip Bagge fortæller, at han har penge til gode fra partileder Rasmus Paludan. Han uddyber, at beløbet er på 600 kroner, som han påstår at have lagt ud for partiet.

Paludan selv afviser dog kravet.

Programmet "Frejs Fædreland" kaster lys over de interne konflikter og de personlige omkostninger, som flere tidligere Stram Kurs-medlemmer mener at have oplevet. Deres historier er et vidnesbyrd om en tumultarisk tid i partiet, præget af både interne stridigheder og økonomiske kontroverser.

Anbefalet til dig