Han har gjort en kæmpe forskel for Liberal Alliances succes: Nu er han ude af partiet

Af: Mie M.B

|

01/03/2024

Foto: Liberal Alliance/Presse
Foto: Liberal Alliance/Presse
Mads Korsholm har virkelig formået at sætte en populær linje for partiet på de sociale medier

Mest læste i dag

Mads Korsholm, der har spillet en central rolle i Liberal Alliances fremgang, er ikke længere en del af partiet. Denne udvikling blev bekræftet af partiet selv til TV 2, skønt yderligere detaljer omkring omstændighederne ved hans afgang ikke er blevet offentliggjort.

Foto: TikTok

Korsholm, 30 år, har været tilknyttet som kampagnechef siden 2021, en periode hvor partiet så en markant vækst fra fire til 14 mandater i Folketinget ved valget i 2022. Hans innovative tilgang og evne til at tænke uden for boksen har været fremhævet af partiformanden Alex Vanopslagh i et portræt lavet af TV Midtvest kort før Korsholms afgang. Vanopslagh roste Korsholm for hans ambitioner og værdifulde bidrag til partiet, især hans appetit på det politiske slagsmål.

Før hans tid i Liberal Alliance var Korsholm kendt i det politiske landskab for sin satiriske Instagram-profil 'dkpolmemes', hvor han drev gæk med dansk politik. Han havde også en fortid som kommunikationsmedarbejder hos den liberale tænketank Cepos. Korsholm har været en aktiv stemme i den offentlige debat, især på platformen X, tidligere kendt som Twitter, indtil han uventet slettede sin profil for en måned siden.

Partiet har valgt ikke at give yderligere kommentarer.

Anbefalet til dig