Lars Boje Mathiesen raser: Det er ganske enkelt grådighed

16/4/22 11:43

Nicolai Busekist

Foto: Presse/Nye Borgerlige
Nye Borgerlige-politiker Lars Boje Mathiesen raser mod en gruppe særlige politikere, som han klandrer for deres grådighed.

Lars Boje Mathiesen er ikke bleg for at udtrykke sin mening. Det viser han klart og tydeligt i sit seneste opslag på Facebook, hvor han kritiserer hhv. Socialdemokratiets Mette Frederiksen, Radikale Venstres Sofie Carsten Nielsen, Enhedslistens Mai Villadsen samt SF's Pia Olsen Dyhr.

I sit opslag skriver han, at det er de fire førnævnte personer, der besidder 'den politiske magt i Danmark'. Derudover skriver han, at der kun er ét ord, der kan beskrive deres ageren: grådighed.

"Disse fire personer har den politiske magt i Danmark. Et ord beskriver deres ageren… Grådighed," skriver han.

"Vi har verdens højeste skattetryk. Der er rigeligt med skatter og afgifter, som kan sænkes.. og der vil stadigvæk være mere end rigeligt til den grundlæggende borgernære kernevelfærd.  Men de vil ikke sænke skatter og afgifter. Og svaret er grådighed og magt," fortsætter han.

Lars Boje Mathiesen mener, at de ønsker at indkræve danskernes penge i form af skatter og afgifter, så de kan få rådighed over dem. Herefter tilbagebetaler de 'lommepenge' i form af 'checks'.

"De kræver borgenes penge, så de har magten over dem. Så kan danskerne allernådigst for nogle tilbage i 'lommepenge' i form af checks en gang imellem, og kun til dem som de lige synes fortjener," skriver han.

Ikke nok med det, så klandrer han dem også for at indkræve danskernes penge, så de selv kan tage den del af pengene, som de mener, de skal have.

"De kræver borgernes penge, så de kan tage den del først som de vil have, så de sikrer dem selv magten og sørger for vennerne," lyder det fra Lars Boje Mathiesen.

Han runder af ved at skrive, at selvom vi allerede har det højeste skattetryk i verden, mener de røde partier tilsyneladende ikke, at det er nok.

"De er faktisk så grådige, at selv om de er dem i hele verden der tager mest, så er det stadigvæk ikke nok for dem. De vil have endnu flere af dine penge, som de så kan bestemme over. Det er ganske enkelt grådighed," runder han af.