Lars Boje Mathiesen raser mod regeringen: 'Man tror at danskerne er dumme'

17/3/22 15:48

Nicolai Busekist

Foto: Presse/Nye Borgerlige
Nye Borgerlige-politiker Lars Boje Mathiesen er rasende på regeringen, og langer nu ud efter deres håndtering af aftalen om akut varmehjælp.

Lars Boje Mathiesen er bestemt ikke tilfreds med regeringen. Faktisk er han 'uendeligt træt af' den. Han mener nemlig, at regeringen tror, at danskerne er dumme.

I et opslag på Facebook langer Nye Borgerlige-politikeren ud efter regeringens håndtering af aftalen om akut varmehjælp. 

Her påpeger han, at regeringen og støttepartierne var hurtige til at 'føre sig frem i medierne'. Efterfølgende har det dog vist sig, at den akutte hjælp ikke er helt så akut.

"Nu viser det sig at den akutte hjælp, slet ikke er så akut alligevel. Man forventer nemlig først at man får det vedtaget i maj. Årsag: Regeringen skulle vist lige på ferie," skriver Lars Boje Mathiesen.

I de seneste dage har der både være opmærksomhed mod sagen i medierne og politisk, hvilket har medført, at regeringen vil forsøg at fremrykke behandlingen af loven, så pengene kan udbetales hurtigere.

I denne forbindelse er Lars Boje Mathiesen dog ikke tilfreds med, at regeringen forsøger at male et billede af, at det er de blå partier, der står i vejen for en hurtigere behandling.

"Jo, nu vil man så pludselig fremrykke behandlingen af loven, så folk kan få deres penge hurtigere. Men man forsøger samtidig at tegne et billede af at det er de blå partier (som ikke er med i aftalen), som potentielt har ville blokere for en hurtig behandling," skriver han.

Herefter tager han afstand fra, at der skulle være hold i dette. Han kalder det tilmed et 'klassisk eksempel på hvor pinligt den nuværende regering ledes'.

"Det er spin, vrøvl og et klassisk eksempel på hvor pinligt den nuværende regering ledes. Lad os lige slå fakta fast: Hvis en regering ønsker en hastebehandling af en sag i Folketinget, så kan den blot anmode Folketinget om dette, som så kan godkende dette med 3/4," skriver han.

Derudover skriver Lars Boje Mathiesen, at han ikke har hørt noget om et parti, der skulle ønske at blokere for en hurtigere behandling. Han mener derfor, at det er regeringen, der har ansvaret for dette.

Nye Borgerlige-politikeren mener, at det viser, at det for regeringen mest handler om at se godt ud i medierne, og ikke om at få de lovede midler ud til danskerne.

"Sådan en sag er essensen af alt, hvad jeg hader ved moderne dansk politik. Fokus er på sig selv, spin og spillet på Christiansborg, og borgerne er intet andet end nyttige kegler i det spil. Danskerne fortjener bedre," slutter han af.