Lars Boje Mathiesen raser mod røde partier: Stop nu jer selv

27/3/22 15:09

Nicolai Busekist

Foto: Presse/Nye Borgerlige
Nye Borgerlige-politiker Lars Boje Mathiesen raser mod partierne Radikale Venstre, SF og Enhedslisten.

Lars Boje Mathiesen er bestemt ikke tilfreds med partierne Radikale Venstre, SF og Enhedslisten. Nye Borgerlige-politikeren kalder dem nemlig for 'forbudspartier', da de angiveligt ønsker at gøre det ulovligt at køre 130 km/t på motorvej.

Han mener ikke, at det er den rette beslutning, og det har han derfor sendt et klar signal til de tre partier om.

"STOP NU JER SELV! Så er forbudspartierne i gang igen. Nu vil de gøre det ulovligt at køre 130 km/t på motorvejen," skriver han i et opslag på Facebook.

Derudover skriver han, at de tre partier ikke har et ønske om at hjælpe danskerne ved at sænke skatter og afgifter. I stedet har de nu et ønske om et indføre et nyt forbud.

"I stedet for at hjælpe danskerne ved at sænke skatter og afgifter, så forbyder de da bare lige noget mere. Men som det oftest er med Radikale, SF og Enhedslisten, så tuller de rundt i deres helt egen verden," skriver han.

Lars Boje Mathiesen skriver også, at der slet ikke er behov for dette forbud. Ifølge ham, er danskerne nemlig helt af sig selv begyndt at sænke farten en smule, når de kører på de danske motorveje.

"For hvis de rent faktisk brugte timer på motorvejen som mange danskere gør, så ville de vide, at folk faktisk allerede helt af sig selv er begyndt at sænke farten lidt. Helt uden politikernes formynderiske forbud," skriver han.

Ydermere lægger han ikke skjul på, at han ikke mener, at det bør være politikernes job at detailstyre de danske borgere og deres tilværelse.

"Hvor er jeg godt og grundig træt af politikere, der ikke mener danskerne kan tænke selv, og de derfor føler ret til at detailstyre deres tilværelser. Samtidig taler de samme politikere om fællesskab og tillid. Sandheden er, at det er tvang og forbud, der driver de fleste politikere," skriver han.

Til slut skriver han, at han mener, at det bør foregå på en helt anden måde. Nye Borgerlige-politikeren, der også er partiets frihedsordfører, er nemlig af den opfattelse, at politikerne skal bestemme mindre.

"Skulle vi ikke prøve en anden vej? Politikerne bestemmer mindre - danskerne mere," runder han af.