Nye Borgerlige-politiker Peter Seier Christensen deler trist nyhed

Politik
Foto: Nye Borgerlige/Pressefoto
Foto: Nye Borgerlige/Pressefoto
Nye Borgerlige-politiker Peter Beier Christensen, der tidligere har været partiets næstformand, har delt en trist nyhed.

Mest læste i dag

Peter Seier Christensen, der i dag er folketingsmedlem for Nye Borgerlige, men tidligere har været parties næstformand, har for nylig fået konstateret lymfekræft.

Det skriver Ekstra Bladet.

Politikeren har bekræftet, at han har fået diagnosticeret lymfekræft. Derudover fortæller han også, at det 'har været en hård tid'. Det har særligt handlet om, at han har været nødt til at vente på svar efter de indledende undersøgelser.

"Det har været en hård tid med forundersøgelser og at vente på svar på, hvad præcis jeg fejler. Om jeg var købt eller solgt," siger han, og fortsætter:

"Nu har jeg fået min diagnose, og prognosen er god, når man nu skal have kræft. Så jeg er optimistisk, og nu skal jeg 'bare' se at komme i gang med behandlingen, og forhåbentlig vil den første kontrolscanning om to måneder vise, at behandlingen virker, som den skal."

Som en del af hans behandling for kræftsygdommen, skal Peter Seier Christensen have kemoterapi.

Hans kræftsygdom har ramt ham i et år, der på ingen måder har været nemt for den erfarne politiker.

Ikke nok med, at han har fået konstateret kræft, så blev Peter Seier Christensen også sygemeldt i april. Dengang måtte han derfor opgive sine arbejdsopgaver i Folketinget, fordi han fik stress.

Ifølge Ekstra Bladet er han stadig sygemeldt, og er derfor fortsat ikke vendt tilbage til sin rolle i Folketinget.

Han fortæller til Ekstra Bladet, at han stadig kæmper med stressen. I samme ombæring skal han nu også kæmpe mod en kræftsygdom, som han har været ramt af før.

Peter Seier Christensen har været sygemeldt fra Folketinget i snart fire måneder.

Da han nu også har fået konstateret kræft, kan han ikke give et konkret svar på, hvornår han vil vende tilbage til sit arbejde på Christiansborg.

Det eneste, han kan sige i denne forbindelse er, at det ikke kommer til at blive i den nærmeste fremtid.

Anbefalet til dig