Politiker har fået nok: Politiet skal stoppe deres hetz

08/06/2022

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Nok kan være nok. Og det er netop, hvad Nye Borgerlige-politiker Lars Boje Mathiesen mener i forhold til politiets hetz.

Mest læste i dag

Lars Boje Mathiesen, der er en del af Folketinget for Nye Borgerlige, har sat foden ned. Han mener, at det er gået for vidt med politiets hetz mod bilister.

Han har derfor sendt en invitation til justitsminister Matthias Tesfaye, som han gerne vil drikke en kop kaffe med. Han mener nemlig, at der skal sættes en stopper for den hetz, der 'tydeligvis er kørt helt af sporet'.

Det har Nye Borgerlige-politikeren gjort klart i et opslag på Facebook, der tager udgangspunkt i en episode, der fandt sted ved biltræffet Danmarks Hurtigste Bil.

"Kære alle. Her skal I møde Karin. Hun er 70 år gammel, kører Kia Picanto, og ja…. så er hun det seneste offer for den hetz, der foregår mod os bilister. Ja, den er god nok. Læs med her.. og del gerne," starter han sit opslag.

Herefter slår han fast, at han har stor respekt for dansk politi, og hver enkelt betjent. Han mener dog, at ed ordrer, de får 'et eller andet sted fra i systemet' er løbet af sporet.

Karin var nemlig ikke til DHB i en gejlet og ulovlig bil. Derimod var hun hjælper ved det årlige biltræf, hvor der også kører Security-biler rundt. For at lave en smule sjov med det, blev der også sat et 'Security'-klistermærke på forruden af Karins Kia Picanto.

Det mener Lars Boje Mathiesen bestemt ikke, at der er noget galt ved. Derimod mener han blot, at det er sjovt. Problemet opstår da også først, da den 70-årige Karin forlader pladsen.

"Nu viser det sig så at Karin lige kort skulle hente noget uden for pladsen, og kører afsted efter det. Da hun kommer tilbage holder politiet der, som så giver hende en bøde for en ulovlig sticker i foruden," skriver Lars Boje Mathiesen.

Karin forklarer, hvorfor klistermærket sidder på hendes forrude, og spørger, om hun må køre ind på pladsen, hvor nogen kan fjerne den, da hun ikke selv har kræfter til det. Det afvises, og i stedet får hun en bøde på 1.000 kr.

Herefter kørte hun ind på pladsen, hvor det store biltræf blev afholdt, hvor hun fik hjælp til at fjerne klistermærket. Men det stopper dog ikke her.

"Nu skulle man tro at historien ikke kunne blive være tåbelig.. men jo. Nu har 70-årige Karin så fået en synsindkaldelse på sin Kia Picanto, pga. Udsyn. Ja, selvom stickeren er fjernet og den søde joke kostede Karin 1.000 kroner. Så skal hun nu bøvle med, og betale for et nyt syn af sin Kia," lyder det.

Til slut skriver Lars Boje Mathiesen, at han gerne vil gå i dialog med justitsminister Matthias Tesfaye, så der kan sættes en stopper for, hvad Nye Borgerlige-politikeren kalder for 'hetz mod bilister'.

"Så kære Justitsminister Matthias Tesfaye. Jeg ved godt at du som ny minister nok ikke var bekendt med det her foregik. Men skal vi ikke lige få taget en kop kaffe sammen, og se om vi ikke kan få stoppet det her, som tydeligvis er kørt helt af sporet," runder han af.

Anbefalet til dig