Raser mod Mette Frederiksen efter drab på 21-årig: Det er utilgiveligt

08/5/22 06:44

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Mette Frederiksen har været hurtig til at kommentere på Herlufsholm-sagen, men været stille om drabet på 21-årige Søren Koch. Det får hun nu kritik for.

Lars Boje Mathiesen har tilsyneladende ikke meget tilovers for, at statsminister Mette Frederiksen har været hurtig til at kommentere på de ting, der er foregået på Herlufsholm.

Grunden til, at han ikke har det er, at hun ikke har kommenteret på, at den 21-årige Søren Koch blev dræbt som følge af 'bandeopgør mellem indvandrergrupper'. Det gør han klart i et opslag på Facebook.

"Kære Statsminister. Hvor var 21-årige Sørens ret til at leve trygt? Han blev brutalt myrdet i Aarhus. Hvornår tager du et ansvar?" skriver Lars Boje Mathiesen på Facebook.

Herefter skriver han, at Mette Frederiksen har udtalt, at det er 'utilgiveligt', hvad der er foregået på Herlufsholm, og det svigt, der har været fra ledelsen.

Her erklærer Nye Borgerlige-politikeren sig enig, men han forstår ikke, hvorfor den danske statsminister ikke har kommenteret på den 21-årige Sørens drab.

"MEN… hvor er statsministeren henne, når det kommer til at kommentere på den 21-årige mand, Søren, som blev brutalt myrdet forleden i Aarhus. Han kom blot tilfældig kørende og blev skudt under et bandeopgør mellem indvandregrupper. Det kunne lige så godt have været dig eller mig. Men INTET fra statsministeren," skriver han.

Lars Boje Mathiesen vil have svar på, hvor Sørens ret til at leve trygt i Danmark var henne. Han vil have svar på, hvor danskernes ret til at kunne leve trygt i sit eget land. Her mener han, at det er de politiske magthavere og Mette Frederiksen, der har ansvaret.

"Hvor er de politiske magthavere med Mette Frederiksen i Spidsen, som jo er ledelsen i Danmark, der tager ansvar for hvad der sker? De er der ikke! For der peger pilen på dem," lyder det.  

Faktisk mener han, at det virker til, at partierne har en 'underhåndsaftale' om blot at vende det blinde øje til.

"Det virker mest som om, der er indgået en underhåndsaftale blandt de traditionelle partier, om bare at vende det blinde øje til hvad der sker. For dem er det bedre at tie om problemerne. For de har ansvaret for den udvikling i Danmark og de vil ikke løse det," skriver han.

Til slut slår han fast, at hvad der er utilgiveligt, er Mette Frederiksens og regeringens svigt overfor den danske befolkning.

"Så ja, Mette Frederiksen. Det er utilgiveligt. Men det er det svigt, der sker overfor den danske befolkning fra jer, de politiske magthavere, som er utilgiveligt," runder han af.