Søren Pape reagerer på Naser Khader-anklager

02/7/21 19:54

Nicolai Busekist

Foto: Pressefoto
Formand for Det Konservative Folkeparti, Søren Pape Poulsen, reagerer på nu på anklagerne mod Naser Khader.

Søren Pape Poulsen, der er formand for Det Konservative Folkeparti, som er Naser Khaders parti, reagerer nu på anklagerne mod Naser Khader.

"Endnu en kvinde står nu frem. Det gør et stort indtryk på mig," fortæller Søren Pape til B.T., efter B.T. og Berlingske har bragt historien om Marie, der blev seksuelt forulempet af Naser Khader. 

Marie havde i 2014 aftalt at mødes med Naser Khader, fordi han skulle give hende rådgivning om hendes karriere. Det endte dog med at være et møde, der handlede om alt andet, end personlig karriererådgivning. Pludselig ville folketingspolitikeren nemlig have massage. 

Han spurgte dog ikke pænt om hun havde lyst til at massere sig. Ifølge Marie lagde Naser Khader sig på ryggen, hvorefter han fjernede et håndklæde og blottede sit erigerede lem. Herefter greb han fat om Maries hånd, som han førte ned til sit lem, som han bad om at få masseret. 

Til B.T. fortæller Marie, at hun ikke kunne tænke på andet, end at komme ud af lejligheden. Hun påpeger, at han er en stor og stærk mand, og hun var bange for, hvad der ville ske hende, hvis hun nægtede at gøre, hvad han bad hende om. 

Maries historie er ikke den første af sin slags. Den kommer derimod i kølvandet på, at fem andre kvinder ifølge DR har afsløret, at Naser Khader har udsat dem for seksuelle krænkelser af forskellige karakter og grænseoverskridende adfærd. 

Derfor er der altså en hel stribe kvinder, der er står frem med anklager om, at de skulle være blevet seksuelt forulempet og krænket af Naser Khader. 

Det har fået Søren Pape Poulsen til at opfordrer til at gøre brug af partiets whistleblowerordning. Desuden påpeger han, at det er vigtigt, at han kontakter politiet, såfremt der er tale om lovovertrædelser.

"Den nødvendige konsekvens bliver draget, når undersøgelsen er færdig," siger Søren Pape også til B.T.